Sasa gidince ondan az gidip Sasa düşünce ondan çok dusuyosa,hekts satip Sasa almak mantıklı mıdır yoksa yanlış mı düşünüyorum
Sasa gidince ondan az gidip Sasa düşünce ondan çok dusuyosa,hekts satip Sasa almak mantıklı mıdır yoksa yanlış mı düşünüyorum
Şu hisse 7,5 a insinde sayın pozitif bi rahatlasın😁
Bugun satis icin firsat verdi baya.
Pozitif 7,5a geldiginde lot fln alamaz, onun amaci hektasilerle dalga gecmek, cok ta haksiz sayilmaz.
yahu amacım dalga geçmek değil
burada dalga geçer gibi zamanında 40-50 lerde bilmem kaç kat artmış kağıdı 3 lü hanelere gidecek deyip gazlayanlara inananlara iyi bir ders vermek bazen satmayı bilmeyi gerek hele kat kat kar etmişken yoksa böyle elinde taşıttırırlar
yoksa insanların yatırımıyla niye dalga geçeyim bir zamanlar çok uyardım hatta çok inandığınız dudu bile imkansız görmedi vardır bir bildiği dedi ama çoğu benim hedefle dalga geçti çok beklersin 7,5 u dediler 40 lara burun kıvıranlar 20 altı yok diyenler 17 buçuk direnç oldu kurbağalar haşlanmaya devam
şu an sermayemin %20 si ile değişik senetler al sat yapıyorum hektaş 7,5 halkbank 3,5 hedefime gelirlerse yüklü alım planlıyorum burdan paylaşırım merak etmeyin![]()
en son 22 lerde de bu güne benzer bir hareket yaptı 24-25 lere çoğu kişi geri dönüş başladı diyerek atlayanların ellerine verdiler
buralardan atlayanlara yine gel gel yapıyorlar yeni girecekleri uyarıyorum düşen bıçak tutulmaz illa alacaksanız tek haneleri bekleyin derim....ytd..
Yer İmleri