Sayfa 583/1006 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bak teyze moduna geçmeyelim diyorsan o yasaklı kelimeleri kullanmıyoruz. Tamam mı reis
    Bugünlük kavga edelim, kaşıntılarımız gitsin. Bıhtık pide yemekten akşama kuzu bonfile ya yeriz yada aç gideriz.
    Danışıklı dövüş yani fisfis abi
    Hamdım Piştim Yandım

2. Kuzu pirzola hayal ettik tavuk kanat geldi.

Bofayı tokatlayalım derken biz tokatlandık. Banka satıp sanayi alıyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

yakmaya dötleri yemez ama 905850 yarım şort yazıldım

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    TUNC abimizin 540 k takipçisi olmuş.ALLAH arttırsın.

Bu abimiz, deprem olunca (4500 de) tüm pozisyonlarını kapatmıştı.Hisselerin hepsini satmıştı...
    Ben zaten analistlerin bu tarz zamanlardaki yorumlarına bakarım. Geriye dönük..
    Aynısını burada da bakarım. Adam Mayıs da ne demiş, geçen sene ne yazmış? En son 7200 de ne demiş?
    Ona göre ciddiye alırım...

Pandemi zamanı bedava kredi dağıtılırken ev,araba almayın, borsaya girmeyin diyen uzmanları çok da ciddiye almamak lazım. Özgür Demirtaş da bunların başında gelir..
    Finans bilmek ayrı, borsa da işlem yapmak çok ayrıdır...

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben zaten analistlerin bu tarz zamanlardaki yorumlarına bakarım. Geriye dönük..
    Aynısını burada da bakarım. Adam Mayıs da ne demiş, geçen sene ne yazmış? En son 7200 de ne demiş?
    Ona göre ciddiye alırım...

Pandemi zamanı bedava kredi dağıtılırken ev,araba almayın, borsaya girmeyin diyen uzmanları çok da ciddiye almamak lazım. Özgür Demirtaş da bunların başında gelir..
    Finans bilmek ayrı, borsa da işlem yapmak çok ayrıdır...
    Emre dicem samimiyetten yanlış anlama yine 10 numara yazı yazdın. Yan yana oturup reelde ne yaptığını bilmediğin hiç kimsenin kayığına binmemek lazım. İnan bana bende öyle şeyler biliyorum ilki ile ilgili yazsam kesin dava falan açar bana.Yazık o 500 bin kişiye. Ben bir tek bunu bilir bunu söylerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugünlük kavga edelim, kaşıntılarımız gitsin. Bıhtık pide yemekten akşama kuzu bonfile ya yeriz yada aç gideriz.
    Danışıklı dövüş yani fisfis abi
    Bak bozkuş teyzem seni o pavyonda dansöz gibi oynatır konsomatris olarak gezdiririm. Sen benim kim olduğumu biliyon mu. Bana emlak bile bulaşamiyor pamuğu tıkayacam diye.

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    1 Gaye Hanım işler yolunda olmasa o kadar gün ABd de kalamaz.
    2 Şimşek falan işi başından o kadar aşkındır ki şu an bu boş işlerle uğraşamaz.

Bakın siz bile ekrandan 5 dakika wc ye zor ayrılıyorsunuz.

Velev ki tüm söylenenler doğru 1 bu olaylar Gaye hanım eğer işini iyi yapıyorsa onu görevden almaya yetmez.

2 En fazla Gaye yi çağırırlar şu anana babana sahip çık derler fırçayı yer mesele kapanır.

Çünkü hem ülkenin onu görevden alınacak bir durumu yok şu an hem de öyle bir şey yapılırsa yerel seçimlerde iktidar lehine en az 3-5 puan eksi yazar.

Buna gelmesi beklenen sermayeyi ne kadar ertelere falan hiç girmiyorum. Bu işin içinden hiç kimse çıkamaz herkes altında kalır sonra.

Çünkü Ülkenin şu an ekonomik açıdan bir fantezi daha kaldırabilecek durumu yok.
    Bunların hepsi doğru.

Ülkenin MB başkanını görevden almaktan ziyade ,bu dedikoduları konuşacak dermanı ve zamanı da bile yok..

Şimdi akşam kendi mi istifa eder, toplantıda ne olur? şeklinde bir yatırım ortamı olmaz..
    Ben kendi portföyümden bile endişe ederken milletim buraya milyar dolar sokmasını beklemek çok sağlıklı değil..

Yabancı son 12 haftanın 11 haftasında net alıcı oldu. Ama siz de eskisiniz ve iyi bilirsiniz ki yabancının acelesi yoktur..
    O yüzden sadece sabır eden kazanabilir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Emlağın otobüs Üsküdardan Kadıköye dönüş hazırlığı için pit e girdi gibi

Sayfa 583/1006 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız