Kuzu pirzola hayal ettik tavuk kanat geldi.
Bofayı tokatlayalım derken biz tokatlandık. Banka satıp sanayi alıyor gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
yakmaya dötleri yemez ama 905850 yarım şort yazıldım
Ben zaten analistlerin bu tarz zamanlardaki yorumlarına bakarım. Geriye dönük..
Aynısını burada da bakarım. Adam Mayıs da ne demiş, geçen sene ne yazmış? En son 7200 de ne demiş?
Ona göre ciddiye alırım...
Pandemi zamanı bedava kredi dağıtılırken ev,araba almayın, borsaya girmeyin diyen uzmanları çok da ciddiye almamak lazım. Özgür Demirtaş da bunların başında gelir..
Finans bilmek ayrı, borsa da işlem yapmak çok ayrıdır...
Emre dicem samimiyetten yanlış anlama yine 10 numara yazı yazdın. Yan yana oturup reelde ne yaptığını bilmediğin hiç kimsenin kayığına binmemek lazım. İnan bana bende öyle şeyler biliyorum ilki ile ilgili yazsam kesin dava falan açar bana.Yazık o 500 bin kişiye. Ben bir tek bunu bilir bunu söylerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bunların hepsi doğru.
Ülkenin MB başkanını görevden almaktan ziyade ,bu dedikoduları konuşacak dermanı ve zamanı da bile yok..
Şimdi akşam kendi mi istifa eder, toplantıda ne olur? şeklinde bir yatırım ortamı olmaz..
Ben kendi portföyümden bile endişe ederken milletim buraya milyar dolar sokmasını beklemek çok sağlıklı değil..
Yabancı son 12 haftanın 11 haftasında net alıcı oldu. Ama siz de eskisiniz ve iyi bilirsiniz ki yabancının acelesi yoktur..
O yüzden sadece sabır eden kazanabilir...
Emlağın otobüs Üsküdardan Kadıköye dönüş hazırlığı için pit e girdi gibi
Yer İmleri