Sayfa 155/817 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by ROYAL Yazıyı Oku
    Bu ***onun zırvalarına inananlara soruyorum!
    ŞUNU SADECE SORUN DÜŞÜNÜN:
    "kat kat daha fazla kazanacağı tahtalar varken neden burda %5 %10 ile uğraşır bir insan?"
    Ben söyleyeyim size POTANSİYEL ÇOK FAZLA!
    Olası bir harekette trende olmamaktan iyidir.
    Değil mi ***o can?

Alıntı Originally Posted by d_kozmos Yazıyı Oku
    Marşal 2016 yılında Türkiyenin ilk 500 sanayi kuruluşu listesine giremedi 2. 500 listeye 2. sıradan girdi maalesef. Şirketin ne kadar kötü yönetildiği veya içinin boşaltıldığı ortada. Daha evvel ilk 500 sanayi kuruluşu listesine girip her geçen yılda geri sıralara düşmüş ve en sonunda bu listeye girememiştir.
    2011 yılı 271.sıra
    2012 yılı 338.sıra
    2013 yılı 363.sıra
    2014 yılı 442.sıra
    2015 yılı 494.sıra
    ve 2016 yılı listede yok. 2. 500 listesinde 2.sırada. 2017 ve ilerleyen yıllarda da bu 2. 500 listesinde gerilere düşerse şaşırmayın...ytd..
    85 milyon ciro yapıyor 70 milyon pazarlama ve reklam gideri yazıyor. Şirketin içi mi boşaltılıyor diyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    2-3 yıla gerek yok bilanço öncesi keriz tuzağı kurar çoğu zaman %5-10 yukarı yaptığında vurun malı kafasına kaçın...yoksa burdaki diğer ezikler gibi polyana cılık oynarsınız
    Kardeş ne o ezik falan? Bırak isteyen istediğine inansın. Ayıp oluyor ama... Üslubuna dikkat et biraz !!!
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Kardeş ne o ezik falan? Bırak isteyen istediğine inansın. Ayıp oluyor ama... Üslubuna dikkat et biraz !!!
    Az kaldı maliye enselerinde

5. PIÇO kime diyosun ezik, dün öbür gün 34-35 e aldığım hisseleri bugün 39-40 dan verdim Allahıma şükür. Rakkamları yanlış yazmadım ha, ayrıca öyle 10-20 lot da değil.Adamı böyle ezerler cemilo.Sandiwch yapacam sizi. Sen yada patronun MRSHL dan bu kadar kazandınızmı. Patronlarında seninde yardımcılarınızda cezasını her iki dünyada çekersiniz inşaallah. KY ye kıçıyla gülen alçaklar sizi.

6.  Alıntı Originally Posted by ROYAL Yazıyı Oku
    atma ***ooOO
    Ek 6266

Bu ***onun zırvalarına inananlara soruyorum!
    ŞUNU SADECE SORUN DÜŞÜNÜN:
    "kat kat daha fazla kazanacağı tahtalar varken neden burda %5 %10 ile uğraşır bir insan?"
    Hahahahahahahaha...okumayı bile bilmiyorsunuz daha...önlüğünüzü atmadıysanız giyip sıranıza oturun...

Elimde mal olduğu zaman diyorum...
    %5-10 larla uğraşan ben değilim sizlersiniz ha %5-10 u yakalarsanız dua edin...

Benim canım spekciğim son 4-5 aydır bu şansı bile vermiyor...süründürmeye devam et spek kardeşim ben zevkle izliyorum

7.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    PIÇO kime diyosun ezik, dün öbür gün 34-35 e aldığım hisseleri bugün 39-40 dan verdim Allahıma şükür. Rakkamları yanlış yazmadım ha, ayrıca öyle 10-20 lot da değil.Adamı böyle ezerler cemilo.Sandiwch yapacam sizi. Sen yada patronun MRSHL dan bu kadar kazandınızmı. Patronlarında seninde yardımcılarınızda cezasını her iki dünyada çekersiniz inşaallah. KY ye kıçıyla gülen alçaklar sizi.
    He he tabi tabi vermişsinizdir 40 az siz 50 den verin hatta.. Hahahahahahahaha...elde ettiğiniz geliride şizofren tedaviniz için kullanırsınız...

Allah kurtarsın...hahahahahahahaha

Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    He he tabi tabi vermişsinizdir 40 az siz 50 den verin hatta.. Hahahahahahahaha...elde ettiğiniz geliride şizofren tedaviniz için kullanırsınız...

Allah kurtarsın...hahahahahahahaha
    Biz yeni borsacı değiliz, sana kızıp gidip MRSHL'ın peşini bırakacak değiliz. Tarihe not düşelim o zaman...

Bugün 20/07/2017 Kapanış da 36,90 Eh artık maliyetimi de sen tahmin edersin nasılsa

MRSHL hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için tablolarımızı da yerleştirelim ki Küçük Yatırımcı nasıl bir köpekbalığı avlamaya çalıştığını bilsin Bilsin ki; Hemen bu işin peşini bırakmasın...

GÜNLÜK

HAFTALIK

Satış yaptığım zaman da ../../.... tarihli işlem sonuç formunu da aha buraya bu tabloları astığım gibi asacam.

Biliyorsundur sen, şizofrenler asla unutmazlar !!!
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sayfa 155/817 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •