Sayfa 644/1006 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Viop LVIII

Genel Kurul, şu sıralarda İsveç gündemini görüşüyor. Protokolün önümüzdeki dakikalarda oylamaya sunulması bekleniyor.

isveç banko zaten yahu..

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İlaçta kur krizi: Novartis kritik ilaçların satışını durdurdu

İlaçta kriz giderek büyüyor. Novartis firması, koah, epilepsi, alzheimer, migren ve göz hastalarının kullandığı kritik 14 ilacın satışını durdurdu. Sözcü'ye konuşan Novartis yetkilisi, yüksek kur farkını gerekçe gösterdi ve 9 ay önce bakanlığı bilgilendirdiklerini açıkladı.

https://www.sozcu.com.tr/ilacta-kur-...urdurdu-p17416
    Essek yerinden bile kipirdamadi bu habere,o yüzden essek
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç'in Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi ile bazı uluslararası anlaşmalar gündemin ilk sıralarına alındı.

5. Umarım yanılmam ama bu sinsi hareketler mal satmaktan çok, mal aldırmamaya benziyor, bende nakit buldukça alıyorum her gün.portföyün yarısı kkm, bu nedenle düşüşlerden de
    çok korkmuyorum, vadeye iki hafta kaldı.kkm sona erdi , bakalım iki haftaya kismetimize ne çıkacak?

6.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Umarım yanılmam ama bu sinsi hareketler mal satmaktan çok, mal aldırmamaya benziyor, bende nakit buldukça alıyorum her gün.portföyün yarısı kkm, bu nedenle düşüşlerden de
    çok korkmuyorum, vadeye iki hafta kaldı.kkm sona erdi , bakalım iki haftaya kismetimize ne çıkacak?
    Mal çıkmak isteseler 8150 üstüne hacimli alır, oradan isteyene verirlerdi..Mal öyle verilir. Dirençte kime mal verecek..?
    Şu an dirençte oyun oynuyor...
    Asıl oyun THY tahtasında var. 255 üstü kapatmamak ama aynı zamanda mal vermemek için kıvranıyorlar..Aynısını Migros da yaptı. Dün kırdı geçti..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İsveç işi olacak gibi. Olmama şansı var mı ki? Umarım F16 işi de olur
    Biraz daha sürüncemede bırakabilirlerdi
    F16 ısrarının önemli sebeplerinden biri F35 programından ABD nin çöktüğü yaklaşık 2.5 milyar doları mahsup etmek
    daha önemli sebebiyse tüm alt yapı beyin gücü F16 ya göre dizayn edilmiş yıllar içinde
    Tabii yerli birtakım silahlarıda F16 ya uyarlanabilme yeteneğide geliştirdiler
    Zaten F16 dan daha fazla modernizsyon kiti peşindeler
    40 adet yeni Block 70 F-16 savaş uçağı ve mevcut filolar için 79 modernizasyon kiti

Bir anlaşma var gibi

yada İsveç'e ok .
    2.5 milyar dolar üstüne bir bardak su
    Havada bulut f16 yı unut

umarım böyle olmamıştır ..ama tabii F16 işi bu İsveç ok .yinden hemen sonra olmayabilir o zaman çok bariz olur

görecez bakalım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bu arada ben de mal yok ..antiparantez belirteyim

Sayfa 644/1006 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları