Alýntý Originally Posted by uzunvade87 Yazýyý Oku
Þarap ferrari oralet paylaþýyorlardý pusulalarý Dudu idi.
Geldim zevkle okudum son on sayfayý.
Ne küfürler ne hakaretler ettiler.
Bu sayfadaki kötü niyetli kimseye acýmýyorum.Herkes cebini düþünüyor.
Oyak þöyle ypmalý böyle yapmalý acaba mý dediðimde hakaret ettiler.
En basta da dudu.
Noldu?
Her seye ragmen iyi niyetimle yazdým.Almayýn satýn demedim alýn da demedim.Ama iþleri bir patron gözüyle bakarak degerlendirdim.
Millet buldu kolay parayý bala yapýstýlar.
Burda bas bas bagýranlara da demedik laf býrakmadýlar.
2010 lu yýllarýn basýndan alabilirler miydi bu hisseyi soralým kendimize ben aldým.
Pandemi sonrasý satýlabilir miydi sükseli haldeyken ben sattým.
Ama daima cebimi düþünmedim iþletmeyi düþündüm.Ýþler nasýl gider iyiye ne olursa iþletmeyi yorar diye.
Þimdi hala gelmiþler sana ve senin gibi insanlara tesekkür edeceklerine yazma diyorlar.
O gün dudu ve avanesi tarafýndan hakaretler yazýlýrken küfürler savrulurken kimse ses etmedi.

Ýnþallah dilerim Allah tan Hektas ta iþler yine düzelir.çok para kazanýr ülkem kazanýr.Ama bu dudu ca avaneleri inþ sarmýs olur hisselerini onlar kazanamaz.
Ferrari þarap resmi paylaþanlarýn da yazdýklarýný silmezler bizim yazdýklarýmýzý silerler.
Bazen fiyat sabit de kalsa maliyet yükselir enflasyon dolar ve kacýrýlan fýrsat olarak.
Biri 7.5 diyordu ya oraya gelmesine gerek yok.Durdugu zaman da gelebilir.
Ben bir daha bu hisseyi alýr mýyým?
Allah bilir.
Haydi herkese iyi geceler.
Tavsiyem:Hiçbir düþüncenin altýnda baskýlanmayýn kendi analinizi kendiniz yapýn.
Tamam arkadaþým saðolun Allah razý olsun.Patýk þirket tuh kaka Titanik in yerli versiyonu saðolun ama yeter beee ;))