Sayfa 654/1006 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Otomobilleri boş getirip aksesuarlarını satıştan sonra takıyorlarmış. ÖTV ve gümrük vergisinden vs tasarruf oluyormuş.

Bu da shrinkflasyona giriyor mu acaba?
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Evet..Skimflasyon doğru bir teşhis gibin görünüyor
    Kalite artık şeyimde değil.Önemli olan karlılık gibi mi?

3. İsveçin üyeliğini onaylayinca endeks veya hisseler neden yükselir ya da düşer ki. Borsadaki hareketlere anlam veremesek de sürüyü takip etmek gerek.

4. Herif ne yapacağına karar veremeyince sabah bekliyor piyasa ne yapar ise terse gidiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    İsveçin üyeliğini onaylayinca endeks veya hisseler neden yükselir ya da düşer ki. Borsadaki hareketlere anlam veremesek de sürüyü takip etmek gerek.
    beklenti bitti demesinler..?

6. Norveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka genelde ortak hareket ediyorlar. Emeklilik fonlarından yönlendirme yapmaları lazım.

Danimarka-Norveç Krallığı diye bir ülke varmış sonradan dağılmış.
    <<<<<<<<<
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Danimarka-Norve%C3%A7

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Kalite artık şeyimde değil.Önemli olan karlılık gibi mi?
    Valla ben geyik yaptım, ama,

Misal 2022 veya 2021 de süt tozu ithalatı %1000 mi ne artmış, yani içtiğimiz süt süt değil, yoğurt yoğurt değil...

Gıda Dedektifi diye bir hesap var, Kahvecinin biri Salep satıyor, ama içinde salep yok..

Bademli çikolata satıyor, içinde badem yok...

Başka bu konu dışı hususlar da var, AB ülkesi mi, Rusya mı, bizim narları almamış içinde ilaç kalıntısı var diye, geçen aylarda her yerde nar bolluğu vardı, hepimiz yedik afiyetle...ilaç milaç vız gelir bize?

Gramajı düşürüyorlar, salepli içecek, badem aromalı çikolata oralardan yürüyorlar işte...zaten sucuk salam bal sosis bunları alırken çok dikkat etmek lazım...Geçen biri merdiven altında halis mulis zeytinyağı üretiyordu pamuk yağından....

Tulum peyniri ya da kaşar misal...eritip eritip tekrar ekonomiye kazandırıyorlarmış...geri dönüşümlü peynir yani...

Olsa olsa Skimflasyondur işte...

8.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    twitter'da e507 paylaşmış. Ödeme iste diye bir sistem geliyormuş.
    https://x.com/e507/status/1749883199742726168?s=20
    Ayasofya abi hadi yaşadın. Reis'ten kuzu istemene gerek kalmadan talebi direkt yollarsın artık.
    e o da o kadar eşşek yarıştırıyor, yapar bir güzellik artık.
    Güzel uygulama, en çok alacaklının işine yarar hatırlatmak babında
    Yarın yolculuk var Ayasofya abi ile kavga edemiycem, kapanışa anca yetişirim muhtemelen manif abi bisttin direksiyonu Ayasofya abide olucak benim yokluğumda kafasına göre takılır makinaya pambiki tıkamasın yeterli
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 654/1006 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •