Sayfa 703/1006 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Daha yukarı marjı olan Tüpraş ta var... Çok hisse var aslında yukarı potansiyeli olan...

TCMB faiz kararı sonrası ortalık şenlenir...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Elde 3 kademe short var.
    8980-9055-9130
    9130'a 9020 kapama yazıyorum. Merkez kararı öncesi elimi rahatlatmak için.
    çok değişik poz alıyorsun manif dayı...... böyle yaptığın da viop da totelde kazançlı mısın.....?

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yukarı marj açıyor diye düşünmek istiyorum. Pozisyonum gereği
    pozisyonumu kapattım bekliyorum, BofA buradan satar sonrada yukarıdan deli gibi alabilir, onun için fiyat önemli değil, hep yukarıyı hedefler, isterse diptekini çıkarır yukarıdakini gömer! paranın gücü olmalı

4. Dün bankalarda iş yatırımın bofaya yaptığını bugün bofa ekgyoda vadaaalara yaptı. İçinde olmasam güzel hareketti aslında

BofA nın aldığı sattığı, en çok aldığı yan 4 tahtanın 2 si tavan 2 si tavana yakın, EKGYO da en iyi alıcıyken şimdi en iyi satıcı olmuş, yükseltip yedirmeye başlamış! EKGYO da alıcılardan birileri karşı bacak olmalı yoksa bu kadar malı piyasaya yediremez!

6. faiz kararı açıklanınca bi volatilite olur, aşşa yukarı .. finalde basarlar gibi

artık bundan sonra her tcmb kararından sonra tartışma çıkar, yok cevdet arttıracktı da hafize istemedi, hatice çayı üstüne döktü falan diye her tür gereksiz söylenti piyasaya sürülür.. tabii eğlenceliydi cehape kitlenin kendi içinde hafize şöyle yapmış böyle etmiş, bi kısmı hafize savunsun- yeşil sahalarda pek görmediğimiz hareketlerden.. normal şartlarda bellidir, tayyip ne derse bunlar tam tersini söyler, başkaca hiç bir paradigma yoktur, her daim ve her konuda reis ne diyorsa onun tam tersi.. tabii bu nedenle leş tayfada muazzam bi zihinsel tembellik gelişti, zaten pek akıl yoktu artık tamamen embesil sürüsü halindeler.. o yüzden son tartışma çok eğlenceliydi, reisin dün tavır koyması tamamen gereksizdi, bi süre daha gitse iyiydi hafize tartışması

7. "Ben de bu can oldukcaaaaaaa İsveç NATO hayali kurur"
    "Kandil neyse İsveç te odur"
    Leş tayfa reis ne diyorsa tersini yapar. Çünkü haklıdır.
    Leş lafını aynen yine iade ediyorum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    "Ben de bu can oldukcaaaaaaa İsveç NATO hayali kurur"
    "Kandil neyse İsveç te odur"
    Leş tayfa reis ne diyorsa tersini yapar. Çünkü haklıdır.
    Leş lafını aynen yine iade ediyorum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam çok ciddiye alma.
    Baksana , adam Türkçe metin yazamayacak bir entellektüel seviyede...
    Zorlarsan cep telefonunu göster de yazar..
    Takılma...

Sayfa 703/1006 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •