Sayfa 665/997 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

1. Bir günlük ara yeter.

Afiyet olsun Sofra.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,155
    Iyi akşamlar afiyet olsun sofra [emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3. Afiyet olsun! Bu genç arkadaş anlaşılan sizinle aşık atmayı çok istiyor, bi haddini bildirseniz derim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,065
    Kişiler gelir gider..
    Aslolan kurumdur.
    Bu anlamda Rakı Sofrası kurumsaldır, kurumsal yapısından yıllardır taviz vermemiştir bundan sonra da vermesi beklenemez.
    Bu anlamda hiç kimsenin endişe etmesine gerek yoktur.
    Bize emanet edilen bu görevi, bu bayrağı yıllardır onurla taviz vermeden taşıdık, Ortak ile
    Benim yerime yeni gelecek kişi de aynı şekilde onurla bu bayrağı taşıyacaktır.
    Bu anlamda öncelikle sn Gaya, ve diğer tüm sofra arkadaşlarımdan başlayarak hepinize teşekkür ediyor, bu görev esnasında görevim gereği istemiyerek de olsa incittiğim üzdüğüm varsa, yapacak bir şey yok.
    Bu vesileyle tüm Sofra ailesine saygılarımı sunuyorum.
    Yarınımızın bugünden çok daha iyi olması dileğiyle...

Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Kişiler gelir gider..
    Aslolan kurumdur.
    Bu anlamda Rakı Sofrası kurumsaldır, kurumsal yapısından yıllardır taviz vermemiştir bundan sonra da vermesi beklenemez.
    Bu anlamda hiç kimsenin endişe etmesine gerek yoktur.
    Bize emanet edilen bu görevi, bu bayrağı yıllardır onurla taviz vermeden taşıdık, Ortak ile
    Benim yerime yeni gelecek kişi de aynı şekilde onurla bu bayrağı taşıyacaktır.
    Bu anlamda öncelikle sn Gaya, ve diğer tüm sofra arkadaşlarımdan başlayarak hepinize teşekkür ediyor, bu görev esnasında görevim gereği istemiyerek de olsa incittiğim üzdüğüm varsa, yapacak bir şey yok.
    Bu vesileyle tüm Sofra ailesine saygılarımı sunuyorum.
    Yarınımızın bugünden çok daha iyi olması dileğiyle...

Bitirmiştim emme mecburen bi kadeh daha içeceğiz.

Alıntı Originally Posted by hamdido Yazıyı Oku
    Bitirmiştim emme mecburen bi kadeh daha içeceğiz.
    Yok artık, havai fişek ateydin bari!

Akılları fikirleri yasaklamada..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Yönetimden rica edilmiş. Sofraya darbe var:
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Önerim rakı sofrası isimli topiğin kapatılmasıdır
    nedenleri:
    1-Çok açık olarak bir içki çeşidinin reklamı yapılıyor
    2-Alkol içmeye teşvik ediliyor (Alkolun ölümcül zararları gözardı edilerek okuyuculara alkol tüketiminin normal eğlenceli bir şey olduğu izlenimi veriliyor)
    3-Topikte borsa yada ekonomi ile ilgili olmayan sarışını götürdüm getirdim gibi (sarışından kasıt alkol) aynı seviyesiz konuşmalar tekrar tekrar yapılıyor
    4-Topiğe yazan sayısı 5 i geçmiyor onlarda kendi çok özel resimlerini ve muhebbetlerini paylaşıyor
    EN ÖNEMLİSİ DE
    burası hissenetforum burada borsa ve ekonomi konuşulur rakı sofrası başlığı bile sitenin imajını zedelemeye yetiyor
    bütün bu zararlarına rağmen kapatma fikrinde değilseniz bile başlığı değiştirilmesi gerekir
    selamlar
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 665/997 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •