iyi peki. ...
iyi peki. ...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
hda'da 12 aylık vadede % 60 üzeri net getiri ümidim var. 70 i geçerse bravo deriz. tekgüllerin ergün kurcalıyor fonun ayarlarını zaten. bence başarır.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Anlatamazsın, kontratların ay sonu kapandığını anlamazlar...
Sütbıyık şeyini yani elini çıkardı masaya vurdu.
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Arkadaşlar,
Sonunu tatlıya bağlayalım, HDA gibi fonlarda (arbitraj) "alayım 1-2 haftada karımı alır kaçarım" diyorsanız, böyle volatil bir güne denk gelebilirsiniz, canınız sıkılabilir.
Ama aylar ölçeğinde zarar etmeniz mümkün değildir. Başınıza gelebilecek en kötü senaryo, getirinin ppf altında kalması olacaktır.
Bu arada kendim manuel arbitraj yatırımı yaparken de en zorlandığım zamanlar piyasanın yukarı yönlü hele ki ralli olduğu zamanlardı. Teminat vioptan hisseye akıyor, teminat tamamlamak için ek nakit yaratmak gerekiyordu. Son haftaki nispi düşük performansın böyle bir anlamı olabilir, sesli düşündüm.
Yer İmleri