Sayfa 352/823 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
Arama sonucu : 6577 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    5 lik destekte tutunmaya çalışıyor,...

salı 30 u ve çrş günü 31 inde,

Powel efendi ve FED in sahnesi var, FOMC,...

bunu bize dönkük olarak ''nötr'' demiştim ama sonuçta negatif kararlar bir silkelemenin konusu olabilirler,..

neden nötr diyorum, çünkü bizim burada biriken ihtiyaçların derecesi ile FOMC tan çıkacak sonucun derecesi
    ihtiyaçlar hiyerarşisinde(Maslow un hiyerarşik zinciri) aynı değiller,..yani biz SP gibi tepelerde dolanıyor değiliz,

kötü ve batık durum nedeniyle ve önümüzde 31 mart ta bir seçim varken ve hazır f-16 ile pozitifliği yakalamışken:

burası devesini gütmek zorunda,..F-16 (gizli not artırımı) ile devesine bir hendek atlatmış durumda CB ,
    dolaysıyla bunun kazanımıyla diğer hendeklere doğru hareket edilecektir,..ayrıca hendeğe dolmak gömülmek şimdilik kimsenin işine de gelmez düşüncesindeyim,

FOMC tan ziyade TEKSAS TOMMİks işleri daha büyük sorunlar gibi,..
    onlarda TRUMP a gerekli ivmelenmeyi verdikten sonra, yani TRUMP u baskıdan kurtardıktan sonra normale dönecektir,..

(kadın Trump bana tecavüz etti diyor, Trump mahkemede hanım efendi tipim değilsin diyor, bu defada dava hakarete dönüyor, o derce Trump a giydirme var,..ve Trump IOWA ön seçimlerinde bunu boşa çıkarıyor, muhtemelen TEKSAS valisi diğer Cumhuriyetçi valilerle buna yüklendi, Trump ın son günlerinde senato baskınını hatırlarsak bunlar ABD de çok normal, ABD dışarda iyi, Avrupada falan, içerde içi dolu turşucuk ve fıçıcık bir görüntüsü var,..)

yani ben FED den sonrada burada yukarı yönlü hareket beklerim özellikle pozitif gelecek sonuçlar yukarı ivmelenmeyi artırabilir,
    negatif sonuçlar ise kısa süreliğine bir silkelemenin konusu olabilir,..
    mesaj 2795 ten devamla

biz BOLD yazan durumdayız ve BOLD ta olup olmadığımızı önümüzdeki süreç gösterecek,..
    benim düşündüğüm gibi İhtiyaçlar Atlantiğin iki yakasında farklı ise, buraya rüzgar veren ve benim bizzat gizli not artırımı olarak sezinlediğim F-16 hikayesi bu farklılaşmayı önümüzdeki süreçte tayin edecek,..

Tr uzun süredir Atlantikle ters gidiyordu ve F-16 ya taze gelinin sarıldığı gibi sarıldı,..
    Son düzenleme : indregandi; 02-02-2024 saat: 17:14.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. ABD'de güçlü gelen tarım dışı istihdam verisinin ardından 10 yıllık tahvil faizi 10.2 baz puan artışla %3.965 seviyesine çıktı

aynen ve çok normal,...

3. buda ilk coin efendilere vurdu, bu kriptolar henüz kripto olmayı beceremediklerinden

para serbest kalırsa coin efendilere gün doğuyor, diğer türlü,...

coin iki türlü:

1.parasal genişleme, bu en makbulü ve çok arzu edilen
    2.Faizlerde görece düşüş eğilimi, eh işte, çorbamız kaynıyor modu,..

4. en azından bu güne düşen kar şu,

takkeler düştü,

FOMC günü 10 yıllıklaroı acımasız aşağı basan irade, bu gün tek celsede geri dönüş yolunda

bu günden sonra
    veriler daha önemli hale gelecek,

1.faizlerin düşmesi konusunda global bir istek var,
    2.FED in ise ağa benim düşüncesi hakim,
    3.Powelın inanılmaz bir ortaya salata sunumu var,..
    4.Powel ın gözü daha ziyade ücrete artışları ve kazançlarda, bunu belirtti zaten,..

5. piyasaya da tam not,

bu gün açılış hariç veriye kadar aşağı basan piyasaya tam not,..

ama dediğim üzere burada geçerli olan ihtiyaçlardaki farklılık ve önümüzdeki zamanlar bunu bize gösterecekler,..

ama her durumda bir geciktirici etki olacaktır,

orada da şuna bakacağız, bu yazdım zaten

mevsimsel yada değil fark etmez, bizdeki enflasyonda görece düşüşe

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ''Erdoğan:Biden'ın Kongeye F-16 Mektubu)Bir An Önce Ordan Neticeyi Bekliyoruz

Erdoğan:Biden'ın Kongeye F-16 MektubuBir An Önce Ordan Neticeyi Bekliyoruz''

eksen kayması ve gizli not artırımının (f-16 block-70 lerin onayı) bir an evvel gelmesini bekliyoruz manasında ve bana göre enflasyonun mevsimsel düşüşüne seçim öncesinde bu yetişsin isteniyor,..çünkü faiz artışlarının da stop ederek düşüş eğilimine girebilmesi de burada saklı ki bu da sıcak parayı çağırır,..borsa koşar adım yükselir, çünkü en nihayetinde faizlerdeki düşüş eğilimi kentsel dönüşümle birleşirse, buradan da ölene kadar iktidar seçeneği çıkar,..

muhalefet kazanırsa durum değişmez, kentsel dönüşüm o nada uzun süreli iktidar seçeneğini hazırlar,..

nerden biliyoruz bu iki uzlaşmaz Natoya evet dedilermi, muhalefet zaten o yöndeydi, iktidarın ise USD ye muhalefet edemediğinden ekseni kaydı,

İran görüşmeleri falan süslemeden ibaret,..yalnız Rusya konusu ayrı,..İranla kıyaslanamaz
    mesaj 2786 dan devamla

sonuç:
    ABD de veriler önemli hale geldi, ücret genel seviyeleri önemli hale geldi,..beklentiden sapmalar önemli hale geldi,
    biz bu mevcutta faizleri zaten düşüremeyeceğimize böyle bir gücümüz olmayacağına göre, biz mevsimsel veya değil enflasyona bakacağız,

yani abd de faize, bizde enflasyona ayarlıyız,..

çünkü piyasa bahanesini buldumu düğmeye basar,..

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

sol tarafta günlükte yanlış yazmışım, sağ tarafta 5 lik te ki rakam olacak,

9324.xx

mesaj 2806 dan devamla

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

sol tarafta günlükte yanlış yazmışım, sağ tarafta 5 lik te ki rakam olacak,

9324.xx

mesaj 2806 ve 2815 ten devamla,

pazartesi long devam değeri 9328.xx tir,..bu değer her gün için + 4.xx puan yükselir

Sayfa 352/823 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •