FLAŞ İDDİA TURAN ÇÖMEZ’DEN GELDİ
İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ise ortaya bambaşka bir iddia attı.
Çömez, ekonomi ve iş dünyasının önemli isimleriyle görüşmeler yapmak için ABD'ye gittiğini belirten Gaye Erkan'ın yolculuk tarihine dikkat çekti.
İYİ Partili Çömez, "Gaye Erkan'ın gidiş tarihi 23 Aralık. Bu tarihten 2 Ocak’a kadar Christmas tatili nedeni ile ABD’de her yer kapalı, kimse ile görüşmüş olamazsın. Belli ki alışverişe gittin. Yanında götürdüğün korumalar da paketleri taşımak için miydi? Bu arada harcırah da alacak mısın?" ifadelerini kullandı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...di-757380h.htm
Reha bey,
Doğru anlamışsınız, korumaları da ABD ye götürmüş.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ya niyr kimse beni dinlemiyor. Vioptada yazdım. Kadın çocuk konusunda psikopat kimseye güvenmiyor. Bakıcı tutuyor bakıcıya güvenmiyor. Ana babasını bakıcının başına dikiyor. Yetmiyor bakıcıyı anasını babasını ve bebesini kendisiyle aynı kattaki bir genel müdür yardımcısı odasına yerleştiriyor.
bir halt olacağı yok.
O zaman evde otursun ruh hastaları ile mb yönetilmez zaten daha önce çalıştiğı banka batmış o zaman bu kadın çocuğa bakacam diye ABD bankasını batırdı, defolup gitti de kurtulduk verilmiş sadakamız varmış, Allah korudu bizi, çocuğunun b... Kunu mb nin altın rezervini kullanarak özel olarak altından döktürdüğü kase içinde saklardı da rezervimiz pitch olurdu![]()
Çocuğu sanırım bankayı batırdıktan sonra yaptı ama emin değilim bakmak lqzım
Baktım ocak 2022 se ayrılmış çocuk 1,5 yaşında imiş yani muhtemelen bankayı batırıp istifa ettikten sonra çocuk yapmış. 43 yaşında çocuk sahibi olunca pimpirikli olmak üzerine düşmek psikopata bağlamak normaldir gibi
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri