Sayfa 106/1015 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    yok alamadım......kolay değil....... bırakacam yakında burayı......tamamen gümüşe yoğunlaşacammmmmm
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir, herif endekis mühendisliğinde master yapmış dayucuğum yabcak bişii yok.

İşaretlediğim rakkam 9661 günün tepesi idi halen geçememiş olması tedirgin etmiyor değil ama sıkıntı yok mazut lazım değil şimdilik yedirme işi tam gaz devam ediyor
    Bol kazançlar
    Hamdım Piştim Yandım

2. Duplerle kuşlar gitmiş. Ekgyo yu da alırsa cortlarla baş başa kalacaguk. Allah affetsin.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sebeeeep ?

devleti soymak üçün bir şey daha mı ?

zorunlu tutuyor işte... hemide dolar... birde niye faiz veriyon

para bol nasıl olsa... emekliye yok, ağa babalarına, zenginlere geldimmi kepçeynen
    Yok öyle bir şey değil...

Teorik olarak banka 1/ZK oranında parasal genişleme yaratabilir.

1 br para verirsen, onu 10 br yapar kağıt üstünde....

Bunun oransal düşürmek yükseltmek, likiditeyi kısmak/açmakla, kredi genişlemesini arttırmak/azaltmakla alakalı...

Bankacılıkla alakalı, ince ayar mevzuları yani...likiditeyi kısıp mevduat faizlerini arttırmak istiyorlar, aksi takdirde politika faizi arttığı halde, mevduat faizleri düşüyor, para bol geliyor yani...gibi gibi..

4. Yannuz hiç salacakmis gibi durmuyor. . Çok sopalamasa bari.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ama en fenomen konusu altın..tamam ben de altıncıyım..ama bu abi ekrana kanmayın fiziksel alın dedi, altın yetmez gümüş de alın dedi..4 yıldır iyi kayıp yaşadı değerli metal yatırımcısı...dolar bazında 4 yıldır aynı yerde altın.
    ONS altın dolar bazlı yapılabilecek en son yatırım.Ama bizim ülkemizde dolar dışında bir alternatif.Neden alternatif.Dolar ile fiyatlanıyor da ondan.Biz ancak paramızın dolar bazlı değerini korumaya çalışıyoruz.Dolar almak bir yatırım değildir aslında.Dolar almak bir para biriminden diğerine geçmekdir.Yatırım hangi para biriminde bulunuyorsanız onunla bir emtia almak dır.Hisse emlak değerli maden ham madde mal vs...

6. Enflasyondaki 1 yıllık yoğun çaba sonrası olan toparlanmaya da maşallah diyelim....

Ocak 2023 enflasyonu %6,65,
    Ocak 2024 enflasyonu % 6,70

7. Ayafisfis pambiklere fisildamaya gitti herhalde.

8. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Enflasyondaki 1 yıllık yoğun çaba sonrası olan toparlanmaya da maşallah diyelim....

Ocak 2023 enflasyonu %6,65,
    Ocak 2024 enflasyonu % 6,70
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 106/1015 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •