Sayfa 327/736 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
Arama sonucu : 5883 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku
    Alış sırasında nemalandırılıyor, ama satış sırasında ne yazık ki nemalandırılmıyor.
    Çarşamba günü yapsam muhtemelen pazartesi hesabımda olur

2.  Alıntı Originally Posted by aaxxiinn Yazıyı Oku
    Peki cuma günü satış yapsam hangi gün hesabımda olur
    T+1 günkü fiyatla, T+3 gününde hesabınızda olur.

Cuma 13:30 dan evvel satış emri verirseniz, paranız, pazartesi günkü açıklanan fiyat üzerinden, çarşamba günü saat 14:30-15:00 arası hesabınıza geçer.

3.  Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku
    T+1 günkü fiyatla, T+3 gününde hesabınızda olur.

Cuma 13:30 dan evvel satış emri verirseniz, paranız, pazartesi günkü açıklanan fiyat üzerinden, çarşamba günü saat 14:30-15:00 arası hesabınıza geçer.
    İlgin için Teşekkür ederim.

4. standart en ucuz somun ekmek 10 lira olmuş, bu da bist en az 10 bin lira olmalı demek. 10 bin taban fiyat karsız hali yani. şirketlerin 4 yıldır hiç kar etmediğini varsayarsak olması gereken rakam. ekmek fiyatı bist için yıllardır güvenilir bir referans olmuştur bana.

5.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    standart en ucuz somun ekmek 10 lira olmuş, bu da bist en az 10 bin lira olmalı demek. 10 bin taban fiyat karsız hali yani. şirketlerin 4 yıldır hiç kar etmediğini varsayarsak olması gereken rakam. ekmek fiyatı bist için yıllardır güvenilir bir referans olmuştur bana.
    Sayın tantrum,
    Bistin olması gereken 0.5*USD/TRY. İnşallah kısa zamanda olur.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

6. HDA götürdüğünü geri koyamayacak düzeye gelmiş. Üzücü.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    HDA götürdüğünü geri koyamayacak düzeye gelmiş. Üzücü.
    Sizin burayı trollediğinizi düşünüyorum artık.

8.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    Sizin burayı trollediğinizi düşünüyorum artık.
    Sayın mertazor,
    O zaman okumazsınız. Ben görüşlerimi yazıyorum. Zorla kimseye okutmak niyetinde değilim. HDA'ya paramın yarısını yatırdım. Yavaş yavaş çıkıp RPD'ye geçiyorum. Çok da memnunum.

Sayfa 327/736 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •