Dediğiniz gibi gelen Kap gayet güzel bir rakam Sayın Wiper, çok daha yüksek rakamlarda Kap ların gelmeye devam etmesini bekliyorum, Karel de beklenti çok önemli olan haberlerin paylaşılmaya başlanması.
Karel de müşteri ilişkilerindeki eksikliklerin düzelmeye başladığını ve daha da düzeleceğini son bir ay içinde defalarca yazdım ama yazdıklarımı "güzelleme" yapmak olarak algılayanlar oldu, ben aynı şeyleri yazıp durmaktan sıkıldım ama belki bir kişiye daha faydası olur mu diye tekrar yazayım, Karel yakın zamana kadar mühendislik faaliyetleri açısından ne kadar iyi yönetildiyse finansal konularda o kadar kötü yönetildi, ancak bazıları farklı düşünüyor biliyorum ama Doğan holding kareli aldıktan sonra Doğan holding etkisiyle Karel e uzun vadeli çok olumlu etkileri olacak çok doğru adımlar atıldı, ihracatı artıracak çok önemli hazırlıklar yapıldı, yönetim çok daha üst düzey profesyonellerden oluştu ve son olarak finansal tüm faaliyetlerin yöneticisi olarak atanan Uğur Bey çok doğru bir tercih oldu, Karel için 2024 yılı kabuğunu kırıp boyut değiştireceği bir yıl olacak, 2023 yıllık bilançosunda az da olsa net kar görmeye başlayacağımızı ve bu yılın bilançoları giderek çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum, devasa kar rakamları hayal değil sadece biraz daha sabır gerekiyor sonuçta bu bir süreç bir anda olmayacak.
Yer İmleri