Artan

267,50 9.99 11:34
38,14 9.98 11:35
13,83 9.94 11:35
15,86 9.91 09:55
54,85 9.7 11:35
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 11:34
283,50 -10 11:34
45,36 -10 11:35
79,40 -9.98 11:35
372,00 -9.98 11:33
Azalan Hisseler

İşlem

7.493.958.109,40 11:35
4.134.678.977,30 11:35
3.778.285.785,15 11:35
3.358.241.353,75 11:35
2.669.445.739,00 11:35
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8013 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. https://artvinkestanebali.site/form/index.php
    Ayhan abi bu site güvenilir mi. Kestane balı..

  2. #2
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    https://artvinkestanebali.site/form/index.php
    Ayhan abi bu site güvenilir mi. Kestane balı..


    Bir yerde sanki bedavaymış gibi, 3 kavanoz kestane balı satışı varsa, bence hemen uzamak lâzım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

  3. #3
    Hakikî taş baskı zeytinyağı yemek için ise, zeytinler taş baskıya gireceği zaman üreticinin başında dikelmek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

  4. #4
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hakikî taş baskı zeytinyağı yemek için ise, zeytinler taş baskıya gireceği zaman üreticinin başında dikelmek.
    Ben bunu yapmistim Dalaman'da otururken.

    CHP ilce teskilatinda zeytinligi olan dostlar vardi.

    Ne zaman sıktırsalar hurmet eder benim icin 2 litre ayirirlardi.

    Sagolsunlar.

    Ben o doneme kadar lezzet olarak zeytinyagi nedir bilmezdim.

  5. #5
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hakikî taş baskı zeytinyağı yemek için ise, zeytinler taş baskıya gireceği zaman üreticinin başında dikelmek.
    zeytin yağı ile biraz ilgili olanlar taş baskıyı hiç önermez, nedenleri internette bulunabilir..

  6. #6
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    zeytin yağı ile biraz ilgili olanlar taş baskıyı hiç önermez, nedenleri internette bulunabilir..
    Geçmişi binlerce yıl önceye dayanan taş baskı zeytinyağı taş haznelerdeki zeytinlerin öğütülüp önce hamur hale getirilmesi, sonrasında ise özel torbalarda presleme sonucu elde edilen leziz ve doğal zeytinyağı çeşididir. Zeytin sütü olarak da adlandırılabilen taş baskı zeytinyağının üretim süreci uzmanlık gerektirir.

    Valla benim bulduğum bildiğim bu, fakat olumsuz yorumlarıda okumak isterim.

    Senelerce tereyağının zararlı olduğunu, fındık kadar yersek kalpten gideceğimizi, margarinlerin ise sağlıklı olduğunu okudum.

    60 Yaşıma girdim, kardiyoloji uzmanına göre kalbim son derece sağlıklıymış, tereyağını ise hemen hemen her yemekte tüketirim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •