Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bofa 130 bin lot daha satarsa malsız kalacak yine..
Yarın 1-2 saat eksilerde gezerse tadından yenmez..
Şahsen bu tür günübirlik hareketlere pek takılmam...Şu haberler gelsin, bilançomuzu görelim; su akar yolunu bulur elbette...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
bazı arkadaşlar berkosandan kap bombardmanı bekliyor...oysa yeni yeni büyümeye başlayan bir şirketten bunları beklemek haksızlıktır...şu anda berkosanda beklenebilecek şey güzel bir bilanço vede norveçten gelebilecek satın alınma haberidir....gittikçe güzelleşen bilançolar anlayanlar için yeterlidir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
kazançkapısı dostumuzun gelmesi ile moralimiz iyicene arttı..piyasa değeri 1 milyar kalan hisseler neredeyse kalmadı...berkosan hem güzel karlar yapıyor hem de güzel beklentilere sahip...boşuna bebek hisselerde sabırla beklemiyoruz..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Tahtacı abiler, dikkat edin yakında malınız kalmayacak...Benden de destek madem öyle...Bu kadar söylüyorum...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri