Sayfa 571/1002 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bizim Püskevitçi ise hala Gazzeye gidip, sapanlan yahudilerin a. koyacak.
    5.000 silahli ülkücü hazir beklemiyormuymus.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Reyis böyle olur işte, d.şşaklı olacak 6 okka çekecek.
    Bizdekiler genelde kükrüyor. Laf sadece.

3. O kadar hasta ruhlular ki, taa Kosta Rica'ya gidip 6 ay sureyle arastirma yapmis bir orgut bu.

Guya gidip orayi isgal edecekler.

Ulke hakkinda bildikleri tek sey ise ordusu olmamasi.

Boyle bir hasta kafa olabilir mi.

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    O kadar hasta ruhlular ki, taa Kosta Rica'ya gidip 6 ay sureyle arastirma yapmis bir orgut bu.

Guya gidip orayi isgal edecekler.

Ulke hakkinda bildikleri tek sey ise ordusu olmamasi.

Boyle bir hasta kafa olabilir mi.
    Simdi yuzlesen, utanip inkar ederler, ülkücü mafyayi, cek senet mafyalarini inkar ettikleri gibi.

Gecen biri yazdi, gecmisi san serefle doluymus, bu bohcali yuzunden MHP'liyim demeye utaniyormus.

Hala kafa ayni.

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şurda 3 ay sonra doların yıllık getirisi %20 ye düşecek bakalım ne olacak merak ediyorum.resmen son 3-4 yılda enflasyon karşısında döviz yatırımcısı parasının yarısını kaybetti.
    Ben para kaybetmeye hazırım. Yeter ki bu ülke dersini alsın. %20'de ülkenin sıkıntıya girmesi için yeterli.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir takım elbise ile yırtsan şükret Anadolu da iki takım elbise iç çamaşır seti gündelik elbise hırka pantolon spor kıyafetleri gecelik kıyafetleri alınıyor. Hanım kız SS alacan deyince kavga çıkardım küstük sonra ss barıştık aldık. Sıra Ayhan başkan da. Bakma sen kendine baktığına o maymunun yiyeceği şeyi alır arkasına bakar ya buradan çıkar mı bu diye. Başkan beni ne kadar şey edecekler onun hesabını yapmaya gitti. 100 bine alırsa şükretsin.

Arkadaşa söyle, gerçek Anadoluda adamın a. korlar, bilhassa Tavşanlı çok tehlikelidir.

Bohçası ayrı, kınası alem, siniyle baklava gitmesi, eşşek yüklüyken takısı ohooo...

Öyle pastayla, limonataylan düğün yapılmaz, çorbası, pilavı, dana eti olacak tavuk mavuk olmaz, meyvası, tatlısı, salatası, kısacası adamın ocağına köküyle incir ağacını dikerler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Ben para kaybetmeye hazırım. Yeter ki bu ülke dersini alsın. %20'de ülkenin sıkıntıya girmesi için yeterli.
    Herkesin farklı farklı anlayışını bakış açısı var. Kimisi faize para yatırmaz konut da almak sıkıntılı kiraya versen satmak da kira da sıkıntılı Araba fiyatları düşüyor iç piyasada daralma var herkes bir hesap yapıyorum kimisi de parasını dövize bağlıyor. Döviz bazında kazanamayan bir çok hisse vs var. Böyle siyasi bir algı oluşturmak derdinde olanlar var. Daha Mayıs'ta USD 18 TL idi. Seçimden sonra da %100 yapmıştır olur. Daha nasıl yükselecek. Nasıl zarar etmiş oluyor. Ki bana göre USD de olan için vade zarar etmez. Benim beş yıllık beklentim 3 basamakla en yüksek sayıya yakın.

Gelin evinden bana gelen Antep fıstıklı nişan baklavası, gelin evine tepsiyle gönderilecek haaa...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 571/1002 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •