Bu su testi ne kadar güvenilir. Benim doldurduğum kaynak suyu şebeke suyu kadar olmasa da biraz fazla kirli çıktı. Yaptıkları elektroliz gerçekçi mi mesela.
Bu su testi ne kadar güvenilir. Benim doldurduğum kaynak suyu şebeke suyu kadar olmasa da biraz fazla kirli çıktı. Yaptıkları elektroliz gerçekçi mi mesela.
Şu arıtma cihazının özünü anlatıyorum.
Karbon reçine ve güzel bir filtre ile kaliteli suya erişebilirsiniz. Bunun çayı sıfır kireç ve klor olduğunu için çayı olmuyor. Buna distile saf su diyebiliriz. Suyu yumuşatan her türlü şeyi emen aslında karbon reçine diğerleri basit filtre süzgeç. Biz hastane de cihazlar için sürekli saf distile su kullandık 10 ppm üstü cihaz ve tetkiklere zarar veriyordu. İçtiğiniz çeşme suyu 180 ppm bunun çok aşağısı yumuşak olur. (Benim gözler hakikaten gitmiş biraz önce cevap verdim bir baktım yazdığım değil başka bir şey yazmış telefon)
Bizde iflas in su arıtma cihazı da var zerowater cihazda var. Ben bunların filtreleri açtım. Zerowater filtre içinde basit karbon reçine var birde süzgeç. Süzgeç sadece o reçine tortusu vs geçmesin diye basit bir şey. Filtre baya pahalı ayrıca bekleyince koku yapıyor. Sürekli kullanmak karbon reçineyi kurutmamak karbon reçineyi kg ile satanlar var bir kg reçine üç defa filtreyi doldurur. Çok ucuza gelir o şekilde. Bunları nereden biliyorsun diye soran olursa. Ben sürekli mesane yıkamak için gümüş suyu yapıyorum kullanıyorum tds metre ile suyu ölçüyorum gümüş suyu yapmak için su sıfır ppm olmak zorunda. Ama içmek için yada çay için damak tadını biraz zorlar. 100 ppm altı baya bir yumuşak sudur.
Müjde vereyim bari.
Benzinli araba kullanan ve mazot artınca kıskanan ve hani bana hani bana diyenlere gelsin.
Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 79 kuruş zam bekleniyor.
Yer İmleri