Originally Posted by
fenerbahceli
Abi merhabalar. O kadar emek verdiniz ama gidiyorsunuz. Hadi biz gittik ama siz gitmeyin bence. Bir bakýma kisada çok bir umut yok anlamina gelmez mi bu. Atistiginiz forumdasi haklý çýkarmýþ olur sanki ama tabii para ve seçim sizin hakkýnýz, sonsuz saygý ve teþekkürler. Bol kazançlar.
Üstadým, öncesinde de yazdým...Bu bir portföy yönetim stratejisi yani þirket ve þirketin geleceði ile ilgili (kendime mahsus) yaptýðým projeksiyon ile çeliþen bir durum deðil ve kýsa vadeli. Bir çok arkadaþýn aksine (þu 60 gün mevzusundaki suskunluðu kenarda tutarak) þahsen ben þirket yönetimi ile ilgili kendimde hiç bir þey söyleme hakký bulamýyorum. Ne dedilerse yaptýlar çünkü. Onca borcun, hem de tam zamanýnda küçük yatýrýmcýnýn cebinden 5 kuruþ çýkmadan kapatýlmasý bile baþlý baþýna þapka çýkarýlacak bir þey.
Hisse fiyatlamalarý göreceli ve geçicidir...Aslolan þirketin geleceðidir...Gelecek konusunda (Venezuela konusu olmasa bile) bir sýkýntý göremiyorum ancak geçen de dediðim gibi konjonktür küçük sermayeli þirketlere daha yakýn durmayý gerektiriyor. Benim yaptýðým da bu. Kýsa zamanda çok iyi kazanç saðladýðým 1-2 hissede yavaþtan pozisyon azaltýp buraya geçiyorum zaten...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yer Ýmleri