Millet birbirne verip geçiriyor.at izi it izine burada da karıştı.ama şu volbor denilen bozguncu kotdışı dedikçe onu az düşünmüyor değilim.
Millet birbirne verip geçiriyor.at izi it izine burada da karıştı.ama şu volbor denilen bozguncu kotdışı dedikçe onu az düşünmüyor değilim.
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
ömür boyu devam edeceğiz . zıkıntı yok. peki sen ömür boyu böyle ağlak ağlak ky ye yalvarıcan mı? sen Yüce Allah tarafında ky için bu foruma gönderilmiş nimet misin ? Kendini bi şi sanıyon di mi? Zerre kadar bilgi sahibi değilsin. SPK nın kot dışına göndermesinin mümkün olup olmayacağını ve bu kararı alanlar hakkında ne tür sonuçlar çıkabileceğini idrak edemeyecek kadar . Fetöcüyüm ve ülkeyi germek istiyorum hukuksuzluğum ile kuruma zarar vermek istiyorum diyecek babayiğit var mı spk da. Kaldı mı? Kaldı ise buyursun delikanlı ise kot dışına göndersin. Ve spk yı 4 yıldır hisseye bilinçli olarak gömdüğü ky nin zararını karşılamaya mahkum etsin. Böyle birileri spk da halen var mı?. Varsa dedim ya önden buyursun kaldı ki bizler bu terbiyesizlerin deşifre olmalarından da haz duyarız YTD
Son düzenleme : hasson34; 21-07-2017 saat: 18:23. Sebep: düzeltme
Evet zerre kadar bilgi sahibi değilim
yaw he he
4-5 sene önce ilk ne dedi isem bugünde aynını diyorum
ve söylediklerim tamamı ile ve sırası ile oldu
olmayan yani sırası gelmeyen bir tek şey kaldı
KOD DIŞI
benim 4-5 sene önce ne yazdığımı bilmiyorsan sor öğren
sn kaptanmehmet e sor , tabi bulabilirsen
sn frecell1998 e sor, kendisi eminim buralarda
ya da sn GÜNEYSU ya sor
az ceza vermedi bana bu KEZBN yüzünden
ya da ortaya sor muhakkak aklı selim insaflı biri çıkıp yazacaktır
ama yok illa ben sana sövecem
yok illa ben sana bela okuyacağım
diyorsan
nedeni belli dir
YENİ KY BULAŞMASIN BU KEZBN a istememdendir
vebali senin olsun bulaşanın
küfür ve bela okuyacaksan da ben seni tutmam
nasıl ise hesap günü geldiğinde hesaplaşırken
bakalım nasıl tahsil ederim senden ve senin gibi lerden alacağımı
![]()
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Sayın Volbor,
Hesap günü demişsiniz çok güzel, hesap gününe inanıyorsunuz. Ancak hisseniz bile olmadığı halde bu kadar zor ve aciz durumda insanlardan ne istiyor ve neyin öcünü almaya çalışıyorsunuz? Verdiğiniz zerre kadar üzüntü ve sıkıntının hesabını nasıl vermeyi düşünüyorsunuz.. Saygılar..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Volbor başkası adına yazar hissesi yok zamani çoktur.iyilik meleğidir.kimsenin üzülmesini istemez ama kendisi kezban yüzünden karalar bağlamaktadir
Yer İmleri