Sayfa 429/479 İlkİlk ... 329379419427428429430431439 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1. Azıcık Eregl'ye eşlik etse 13'lerde olurdu ama nerdee, endeks 9 bin, Cemts hala 12'lerde.

Yükselen Çelik diye bir şirket var, kar falan çok az, Cemts ile kıyazlanamaz bir şirket ama sürekli faaliyetlerle ilgili TV kanalarında bilgi veriyor, şu anda BloombergHT de konuşuyor, Cemts yönetimi neden böyle bir sunum yapmaz, faaliyetlerle ilgili Kap göndermez, Mercedes ve MAN ile çalışıyor, ayıp yahu.
    Böyle bir vizyon sahibi değiller. Kayserili mantığı ben kazanayım kimse kazanmasın. Kocaer, Yükselen Çelik , Ereğli de olumlu haberler pompalanıyor.
    Bizimki haber olduğunda ise ya üretim durdurur ya da işler azaldı faaliyete ara veriyorum diye haber verir. Bu şirketteki olumlu haberler başka bir hisse de olsa fiyatı fezaya çıkarırlardı. Uzun zamandır borsadayım işler azaldı üretim durduruyoruz diye saçma sapan haber veren ve bunu ardı sıra yapan başka şirket görmedim. Adamlar çatı GES yapıyor lütfedip 6 ay sonra KAP atıyorlar. Gecikme nedeni ise yatırımcılarımız etkilenmesinmiş.! Bucim de aynı senaryo mevcut. Yenileme yapacağız ama yenileyecek şirket kaçtı, yeniden yenilenmek için anlaştık. Yenileme süresi uzadı. Aynı hikayeler orada da var. Tahtacı ve şirket yönetiminin tek felsefesi var sadece biz kazanalım. Madem öyle çık kottan sadece sen kazan. Bucim ve Cemtaş da yıllardır aynı oyun. Ucuz göster millet gelsin sattığını geri alana kadar fiyatı aşağı baskıla. O yüzden bu yapılanları şikayet ettik ama görmüyorlar, göremiyorlar, görmek istemiyorlar arasında bir yerlerdeler.
    Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Dr. Who Yazıyı Oku
    Böyle bir vizyon sahibi değiller. Kayserili mantığı ben kazanayım kimse kazanmasın. Kocaer, Yükselen Çelik , Ereğli de olumlu haberler pompalanıyor.
    Bizimki haber olduğunda ise ya üretim durdurur ya da işler azaldı faaliyete ara veriyorum diye haber verir. Bu şirketteki olumlu haberler başka bir hisse de olsa fiyatı fezaya çıkarırlardı. Uzun zamandır borsadayım işler azaldı üretim durduruyoruz diye saçma sapan haber veren ve bunu ardı sıra yapan başka şirket görmedim. Adamlar çatı GES yapıyor lütfedip 6 ay sonra KAP atıyorlar. Gecikme nedeni ise yatırımcılarımız etkilenmesinmiş.! Bucim de aynı senaryo mevcut. Yenileme yapacağız ama yenileyecek şirket kaçtı, yeniden yenilenmek için anlaştık. Yenileme süresi uzadı. Aynı hikayeler orada da var. Tahtacı ve şirket yönetiminin tek felsefesi var sadece biz kazanalım. Madem öyle çık kottan sadece sen kazan. Bucim ve Cemtaş da yıllardır aynı oyun. Ucuz göster millet gelsin sattığını geri alana kadar fiyatı aşağı baskıla. O yüzden bu yapılanları şikayet ettik ama görmüyorlar, göremiyorlar, görmek istemiyorlar arasında bir yerlerdeler.
    Maalesef öyle, ucuz bırakıp ucuz diye girenleri de bıktırıp ucuzdan geri almaktan başka icraat yok, söyleyince de piyasa fiyatlıyor derler, bu enflasyonist ortamda ve de endekste hisse 1 sene önceki fiyatında bile değilse piyasa ne kazandı ki satsın hisseyi arkadaş, Jants 2 günde 2 tavan yaptı, bu da %1 bile yapmıyor.

İyi bir hafta olması dileğiyle.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Bugün 12.50 direncini test etti.Yarın sıra bizde;)

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Endeks ralli yaparken varlık göstermedi, düzeltmede en önde düşüyor, geçti bursanın pazarı sür eşeği gemliğe.

Son 1 yıldır bıkmadan usanmadan aynı hamleyi yapıyor. Endeks ralli yaparken uyku modunda düzeltmelerde en ön safta devre kesiyor öyle ki sanırsın ki şirket yandı gitti kül oldu.
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Endeks ralli yaparken varlık göstermedi, düzeltmede en önde düşüyor, geçti bursanın pazarı sür eşeği gemliğe.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

6.  Alıntı Originally Posted by skpmk Yazıyı Oku
    Son 1 yıldır bıkmadan usanmadan aynı hamleyi yapıyor. Endeks ralli yaparken uyku modunda düzeltmelerde en ön safta devre kesiyor öyle ki sanırsın ki şirket yandı gitti kül oldu.

Aynen, hisse hiç prim yapmadığı halde en ufak bir düzeltmede en önde ve de hep sermayeden götürüyor.

7. Hay senin kalıbına, dün %2.5 düş, bugün endeks düzelmesine rağmen yerinde sayıyor, keyfiniz yerinde anlaşılan, yatırımcıya ne çektirdiniz be.

Bilanço bugün mü geliyor?

Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

Sayfa 429/479 İlkİlk ... 329379419427428429430431439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •