Sayfa 624/1002 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sen kısa yoldan cennete seyahat etmek istermiş görüntüsü veriyorsun, zaten adresin , herşeyin onda mevcut walla dikkat et derim bu işler boya bakmaz ben çok kısa adam gördüm bayağı uzun adam harcayan ha be bu arada 1.80 im yani boy sıkıntım yok buna rağmen yazdım,
    Gelirse kolonoskopi yaparız bagsur prostat muayenesi yaparız göndeririz başkanımızı. Ayrıca başkan Konya'ya kolay kolay gelmez artı cırcır böceği gibi oluyor Konya'da.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkanım işin bittiyse güdük Ayhani harcayalim azıcık. Ayhan başkan ile rakı içmişliğim var demiştiniz. Sizin boy 1,82 Ayhan başkanın boy 1,30. Ortamda mikroskopla mi buluyordunuz Ayhan başkanı. Allah muhafaza üstüne basmak var.

Yok yahu sen de eyice abarttın, sen bilmezsin eskiden metre yok şakül yok 1900'lü yıllarda.

Askere alınacakların boyu süngüsü takılmış mavzerle ölçülürdü, boyu mavzer boyu kadarsa askere alınırdı.

Tabiki herkesin boyunu ölçmezlerdi, baddik boylulara geç lan mavzerin yanına denirdi.

Mavzer süngüsü takılıyken 1.53 m. gelir, yani başkan bu boyda veya 1-2 cm daha uzun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Nadir döviz

dolar alış 30.90
    dolar satış 30.94
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. Ne olacaksa cuma akşamı oluyor.Şimdilik durum sakin.
    Şu an itibari ile görevden af isteyen yok gözüküyor.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yok yahu sen de eyice abarttın, sen bilmezsin eskiden metre yok şakül yok 1900'lü yıllarda.

Askere alınacakların boyu süngüsü takılmış mavzerle ölçülürdü, boyu mavzer boyu kadarsa askere alınırdı.

Tabiki herkesin boyunu ölçmezlerdi, baddik boylulara geç lan mavzerin yanına denirdi.

Mavzer süngüsü takılıyken 1.53 m. gelir, yani başkan bu boyda veya 1-2 cm daha uzun.
    Askeri sınavlara vepolis akademisi sınavına girerken boydan geçmiştim abartmayın diye diyorum yoksa ben boyumdan mennun kilomdan dertliyim
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gelirse kolonoskopi yaparız bagsur prostat muayenesi yaparız göndeririz başkanımızı. Ayrıca başkan Konya'ya kolay kolay gelmez artı cırcır böceği gibi oluyor Konya'da.
    Walla bu kadarı kavgada bile söylenmez ben insaniyet namına ortadan sulh olsun deye uyarı yaptıydım, kolonoskopi falan, bence evin girişlerine kamera falan taktır eş dosta da haber et, nöbet tutsunlar.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Askeri sınavlara vepolis akademisi sınavına girerken boydan geçmiştim abartmayın diye diyorum yoksa ben boyumdan mennun kilomdan dertliyim
    Ben geçmedin mi dedim, mavzer boyu yeterli askerliğe dedim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Dolar 30.84 kimseden tık yok. Yüzde 2 ye yakın yukarıda.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    % 2
    6 Lira değil 60 kuruş yapar da neyse.
    Aslında artış %0.34 falan ama investingdeki manyak gece ne yapmışsa kapanışı 30.25 yapmış investingdeki dolar grafiğine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Sabahta düzeltmiş. İş bankasındada en düşük 30.25 ama kapanış diye bir şey olmadığından günün en düşüğü diye gözüküyor. Yani şu ands 30.8317 de 0.35 yukarı gözüküyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 624/1002 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •