Avukat Feyza Altun hakkında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan soruşturma başlatılmıştı. Altun, yaptığı sosyal medya paylaşımının ardından Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın resen başlattığı soruşturma ve talimat kapsamında gözaltına alındı.
bende var o aletten. Ama su yorumu anlamadim. Suyun iletkenligi uzerinden olcmek ne demek? Suyun icindeki partikullerin sayisi ile iletkenlik arasindaki baglanti nedir?
Bendeki cubuk gibi ve bardagin icindeki suya daldirinca PPM sayisini veriyor 50 uzeri cikarsa filtreyi degistiriyorum
.
Halkıyla iç içe olmayı kendine vazife edinmiş olan, halk adamı Reha GAYA markette.
Çayından şekerine, çiçek yağından cigarasına, salçasından pırasasasına, zeytininden hurmasına, kolasından domatesine kadar bir evin ehteyacı olan her bir b.ku aldım, toplamda hepsi 1.024 gayme tuttu.
Buradaki vatan hayini gomünistlerin dediği gibi, markete bir giriyorum vay efendim 3 bin gaymeyle yok efendim 5 bin gaymeylen çıkamıyorum.
Bunların hiç birinin aslı astarı yok bölücü terörist uydurması hepsi, Reyisimizin verdiği 10 bin gaymeyle her şey alınır, artan parayla fındık kırmaya bile gider emekli.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri