Ben markete girdim sular dahil 2 tane en büyük market arabası tepeleme dolu öıkyorum. Salamundan peynirine makarsasından sütüne deterjanından peçetesine kağıt havlusuna kadar. Şu senin dediklerin ve gösterdiklerindwn bir ailenin dişinin kovuğuna girecek ayçicek yağı ve çaydan başka 1 haftadan fazla sayanacak şey yok
bir halt olacağı yok.
Seninle Reha abi aynımı. Sen gençsin Reha başkan senden daha genç olunca gramla taneyle yiyor cm le mıçıyor. Bizde aynı sistemi uyguluyoruz. Parana mayışına göre yiyio içiyoruz. Reha başkan senin gibi 10 bjn lik alışveriş yapsa arabaya benzini faturaları rakıya parayı nereden bulacak. Fakirin halinden zengin ne anlar. Emekli ol da bizim safa gel devrim yapalım.
Ben yokken bayağı forum karışmış. İki ayrı siparişim var biri TDs metre ki partikül sayısını ölçüyor. Diğeri pH kağıdı. Bu iki işi birlikte yapan ölçen cihazlarda var ama ben şimdilik böyle yapayım dedim.
Saf su yalıtkandır iletken olması için içinde çözünmüş mineral olması gerekir işte bu TDS metre bu iletkenlik üzerinden saflığı belirliyor.
Suyun asidik mi bazik mi olduğu ise tabii içinde bulunan çözünmüş maddelere bağlı olmakla birlikte ayrı bir konu bu nedenle pH ayrı ölçülmeli bazik sular daha yararlı tezi var yani pH ı 7 den büyük olanlar bazik. Küçük olanlar asidik.
Ayasofya kardeşim sağolsun beni ayrıca bilgilendirdi TDS metre zaten onda varmış.
Olay budur. Sevgiler saygılar selamlar.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri