Nasıl olsa ben sabahcıyım, siz ikiniz ergeç uyuyacaksınız, ben o zaman bu 2 embesilin...
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Nasıl olsa ben sabahcıyım, siz ikiniz ergeç uyuyacaksınız, ben o zaman bu 2 embesilin... Uyuya kalmadın inşallah
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Uyuya kalmadın inşallah Yok iki tane göt lâlesinin, elasını belasını lâlesini sikmek için bekledim.
Originally Posted by reha kaya Yok iki tane göt lâlesinin, elasını belasını lâlesini sikmek için bekledim. Üstadım dinlenin biraz. Nöbeti ben devralayım. Olma mı? [emoji3]
Originally Posted by EGEDUK Üstadım dinlenin biraz. Nöbeti ben devralayım. Olma mı? [emoji3] Olur tâbiki, gece arasan 1 tane yönetici bulunmaz, ben daha ben mesajımı gönder diyemeden sildiler. Ben kimse yoktur derken, iki tanesi başlığın başında zeballah gibi dikiliyormuş.
Originally Posted by reha kaya Yok iki tane göt lâlesinin, elasını belasını lâlesini sikmek için bekledim. reha bey biz sizi seviyoruz böyle cümleler yazmayın öfke kontrolü yapın saygılar efendim
Originally Posted by blackman reha bey biz sizi seviyoruz böyle cümleler yazmayın öfke kontrolü yapın saygılar efendim biz kefilz kendisine söverde severde
Originally Posted by reha kaya Yok iki tane göt lâlesinin, elasını belasını lâlesini sikmek için bekledim. Lale dediniz de çağrışım yaptı; Eskiden Leman mizah dergisinde yılın laleleri diye bir bölüm vardı. Her yılın sonunda dağıtırlardı. Ahanda bir görsel.
Forum Rules
Yer İmleri