Originally Posted by
mertazor
Arkadaşlar,
HDA konusunda bu forumda en çok yazan insanlardan biriyim. Arbitrajın ne kadar güvenli olduğunu vs yazdım durdum, kendimce arbitraj bilmeyenlere, nasıl ve neden güvenli olacağını anlattım durdum.
Sonra bu ********ler çıkıp, binlerce insanın parasını hala da ne için olduğunu tam bilemediğimiz sebeplerle hiç ettiler. Ama kesin olan şu ki bu "hiç etme" bir operasyon. Hatalı bir işlem vs değil.
Adamlar sadece kendilerini rezil etmediler, belki işini hakkıyla yapan ve gerçekten Arbitraj yapan adamların, fonların işlerini de hiç ettiler bence.
O gün bugün, kademeli sata sata dün son parçayı da verdim, hiç bir ilişiğim kalmadı. Bundan sonra yarın kalkıp +4% yaparsa da biliniz ki bu yine arbitrajla olmayacaktır, muhtemelen yedikleri boku temizleme için operasyon olacaktır.
Hani bu sefer de tersine "herkesi fondan çıkarttınız, adamlar halbuki telafi ettiler" gibi linç yemeyelim.
Ben twitter'da ilk günden bugüne hatta 5 dakika önceye kadar savaşıma devam ediyorum. Yukarıda bir arkadaş yazmış, "giden paradan çok dolandırılma hissi" diye. Aynen öyle, bir de forumda düştüğüm durum da canımı extradan sıktı.
Sizden ricam konuyu kapatsanız bile, (kullanıyorsanız) özellikle twitter'dan #HDA hashtag'ini takip edin. Arada karalayın bişiyler.
Üstüne yatamasınlar, verebileceğimiz tepkiyi vermeye çalışalım.
Yer İmleri