3 ayrı banka hesabım vardı,verdiği R'lerin hepsini sattım kızdığım için,sadece E hisselerini bıraktım,bu puştlara bedelli parası yok cehenneme kadar yolu var,bu zamana kadar kızmamıştım,bundan sonra yokum ve bizler enayi değiliz...ytd.
Biz kullanmayınca kendileri kullanıyorlar sonra mal kendilerinde olduğu için yukarıya rahatça sürüyorlar sonra bir hikayeyle malı yıkıyorlar. Bende iki sene önce pekergyo bedellisine yakalandım fiyatı 1.20 iken şahane Spk mız yüzde 400 bedelliye izin verdi hisse bölündü rüchan eski ne varsa zararına sattım yarı yarıya zarar ettim kendileri topladılar ve şuanki fiyatını otuz liranın üstünde peker holgingi halka arz edeceklermiş o zaman 1 liralık hisseyi 30 liradan yıkmanın planını yapıyorlardır. Bedelliye yakalanma olayı Adese Ittifak holding(lorasholding yine bedelli yaptı bu sefer bende yoktu akıllandım galiba) ihlaslarda başıma geldi .bunlara yaklaşmıyorum bedeli yapabilecek halka açıklığı yüksek olanlardan uzak duruyorum
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.90 sınırına dayadılar sert satışla 175 yaptırdılar,bedellisine girmedim sadece E hisseye takviye yaptım,bayağıda yaptım 20-25 k falan,çünkü geberik bjk olmuş 60,bune yahu,bu hisseyi katlamış bölmüş parçalayıp yıkım yapmış fiat olarak,bunu burada bırakmazlar sporların en kelepir hissesi,şu anki baskı satılmayan R'ler,önceden hepsini satıp E almıştım,bekliyoruz inatlan,zarar yok karda pek yok öylesine elimizde tutuyoruz.
Bence en az 4 tl olması lazım 3. Olarak liği kapatırsa ytd
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
191 yapıp 180 yapması düşündürücü,bu fırıldak lazoliler sanırım hisse satıyorlar,bilemiyorum ellerinde R kaldımı![]()
Yer İmleri