Sayfa 26/166 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 201 - 208 arası.

Konu: MAVI - Mavi Giyim San. ve Tic. A.Ş.

1. diğer yeni halka arzlarda da vatandaşın eline hisseyi verme olayı oluyor mu?
    bu kaat Xu030 kaadı olduğu için mi böyle...yurdum yatırımcına yapılanın adı ne...
    nitelikli borsacılık mı bu ne? bunun adı ne?
    hayali şeyler bunlar...gerçeklerle uzaktan yakından alakası yook...hele yatırım tavsiyesi hiç değil...

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dönem zararı yazan şirketlerle ilgili önemli şart
    REUTERS19 Temmuz 2017 - 14:55Son Güncelleme : 19 Temmuz 2017 - 14:55
    Finansman maliyetleri şirket kârlılıkları üzerinde baskı yaratmayı sürdürürken; sermaye piyasalarını büyütmek isteyen Borsa İstanbul, faaliyet karı elde etmesine karşın finansman giderleri nedeniyle zarar yazan şirketlerin borsaya açılabilmesi için "dönem kârı" şartına istisna getiren mevzuat değişikliğini uygulamaya koymaya hazırlanıyor.
    http://www.hurriyet.com.tr/donem-zar...-sart-40524999

Borsaya açılacak şirketlerin PALAVRADAN son 1-2 yıl kar açıklaması zorunluluğuda kalksın o zaman MAVİ gibiler SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK kalacak yeni soyguncuların yanında. Benim anlamadığım olumlu bir kaç iyi niyetli halka arz dışında bunca yaşanmış olumsuzluklara rağmen niye hala birileri halka arzdan hisse alır cidden ilginç.
    fonet marka hisselerinden kar edebilmiş ve bunun gibi örnekler olduğu sürece insanlar büyüklüğü mavi derecesinde olan hisselere güven ile yaklaşıyor.Hata bana sorarsanız küçük yatırımcıda değil madem değerin 43 neden aşağı verdikçe sattığın hisseleri yerine koymuyorsun çünkü hisseleri 43 ten arz etmedi gibi gözüküyor o zaman açıklatacak spk yabancıya kaça arz ettin diye yabancıya ucuzdan sat yabancı aldığı fiyata kadar sat ucuzdan sonra topla kar payı ile beraber yukarı yukarı yine sat güzel tezgah kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dönem zararı yazan şirketlerle ilgili önemli şart
    REUTERS19 Temmuz 2017 - 14:55Son Güncelleme : 19 Temmuz 2017 - 14:55
    Finansman maliyetleri şirket kârlılıkları üzerinde baskı yaratmayı sürdürürken; sermaye piyasalarını büyütmek isteyen Borsa İstanbul, faaliyet karı elde etmesine karşın finansman giderleri nedeniyle zarar yazan şirketlerin borsaya açılabilmesi için "dönem kârı" şartına istisna getiren mevzuat değişikliğini uygulamaya koymaya hazırlanıyor.
    http://www.hurriyet.com.tr/donem-zar...-sart-40524999

Borsaya açılacak şirketlerin PALAVRADAN son 1-2 yıl kar açıklaması zorunluluğuda kalksın o zaman MAVİ gibiler SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK kalacak yeni soyguncuların yanında. Benim anlamadığım olumlu bir kaç iyi niyetli halka arz dışında bunca yaşanmış olumsuzluklara rağmen niye hala birileri halka arzdan hisse alır cidden ilginç.
    sonra çıkarlar derlerki borsaya yatırımcı gelmiyor..nasıl gelsin ky herşeyden yoksun ..adamlar hertürlü öpüleceksiniz diyor..bizde şimdiden yangınızı uzatın diyorlar..eski borsacılarda kulak arkası kaldı kolay kolay her şirkete balıklama atılmaz bunlar yıllar sonra tercübe ile birleşince ancak kendine geliyor..
    yani borsada sögüşlenecek ky aranıyor deniyor kıssaca..şirketin kasasın açıp hep kim kontrol eder patron başkası açamaz ..isterse olmayan parayı var gösterir yada yok gösterir..haydi kolay gelsin..
    ZIR-DELİ Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    sonra çıkarlar derlerki borsaya yatırımcı gelmiyor..nasıl gelsin ky herşeyden yoksun ..adamlar hertürlü öpüleceksiniz diyor..bizde şimdiden yangınızı uzatın diyorlar..eski borsacılarda kulak arkası kaldı kolay kolay her şirkete balıklama atılmaz bunlar yıllar sonra tercübe ile birleşince ancak kendine geliyor..
    yani borsada sögüşlenecek ky aranıyor deniyor kıssaca..şirketin kasasın açıp hep kim kontrol eder patron başkası açamaz ..isterse olmayan parayı var gösterir yada yok gösterir..haydi kolay gelsin..
    nitelikli borsacılık bu olsa gerek...ulan herşeyimiz düzgün beeeeee
    şu yabancı neden bizi çekemiyor iyice anlaşılıyor...
    bu kaatta staj yapan yurdum yatırımcısı ilerde bu borsayı tamamen nitelikli hale getirir
    hayali şeyler bunlar...gerçeklerle uzaktan yakından alakası yook...hele yatırım tavsiyesi hiç değil...

Millete en son utanmadan arkasında TOKİ güvencesi var diye PALAVRAMIDIR MALAVRAMIDIR PARK MAVERAMIDIR nedir 3 yıl sonra sözde bitirilip teslim edileceği söylenen betonun GMYO `larını 42.5 Tl den İSKONTOLU diye kakaladılar, aradan 3 ay geçti borsada elini öpene 36 lı fiyatlardan veriyorlar. Yalnız birde şöyle tipler var; hem kazıklanıyorlar hemde yahu kardeşim kazıklandınız niye anlamıyorsunuz deyince bir anana küfretmedikleri kalıyor başlıyorlar ben devlete güvenirim arkasında TOKİ var filan gibi vatan millet Sakarya edebiyatına. Hal böyle oluncada bize söyleyecek laf kalmıyor, zaten bize ne oluyor ki ! Herkesin aklı kendine madem nasihat dinlemiyorsun o halde kendi düşen ağlamaz dersin susarsın.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Millete en son utanmadan arkasında TOKİ güvencesi var diye PALAVRAMIDIR MALAVRAMIDIR PARK MAVERAMIDIR nedir 3 yıl sonra sözde bitirilip teslim edileceği söylenen betonun GMYO `larını 42.5 Tl den İSKONTOLU diye kakaladılar, aradan 3 ay geçti borsada elini öpene 36 lı fiyatlardan veriyorlar. Yalnız birde şöyle tipler var; hem kazıklanıyorlar hemde yahu kardeşim kazıklandınız niye anlamıyorsunuz deyince bir anana küfretmedikleri kalıyor başlıyorlar ben devlete güvenirim arkasında TOKİ var filan gibi vatan millet Sakarya edebiyatına. Hal böyle oluncada bize söyleyecek laf kalmıyor, zaten bize ne oluyor ki ! Herkesin aklı kendine madem nasihat dinlemiyorsun o halde kendi düşen ağlamaz dersin susarsın.
    kesinlikle katılıyorum bende kazıklanıyorsunuz diye 44 fiyatından bu yana yazdım tabi bu benim kendi görüşümdür kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Aldığım tepki milleti paniğe ne sevkediyorsun oldu bende saygılarımla deyip bir daha bu hisse ile ilgili yorum yapmamaya karar verdim sonuna kadar haklısınız her koyun kendi bacağından asılır

Ben yıllar önce İstanbul BEBEK semtinde, adı lazım olmayan bir barda, arkamdaki masada kafayı bulmuş bir aracı kurumunun dallama yöneticisi olduğunu sandığım zatın etrafındakilere ... ağızını eğe büğe falanca hisseyi millete nasıl allayıp pullayıp halka arzdan IRZ ettiklerini duyduğum günden beri halka arzlardan uzak durdum ve çokta faydasını gördüm. Ama tabi bu benim kendi görüşüm olup kimseye al-sat-tut tavsiyesi asla vede kata değildir, ülkemiz halka açılacak şirketlere ortak olacak nice küçük yatırımcıların sırtında muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak zorundadır.

8. bu arzda gösteriyor ki,halka arz konusunda cehalet çok olmasına çokta
    bu işlerde ,küçük yatırımcıyı koruyan mekanizma bu kadar aleni yapılan bu işlerde
    küçük yatırımcıyı koruma adına ne yapıyor bilen duyan faidesini gören var mı?

Sayfa 26/166 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •