Sayfa 793/1015 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Viop LIX

kartalın imamları

hangi tarihten itibaren yks de derece yapmaya başlamış. net tarih var mı ?

?

yksden tut kpss ye bilmem neye kadar soruların güvende olduğunu kim ıspatlayabilir.

2. Patron benim zamanımda ÖSS OYS zamanları yüzde bir içindeydim 8/9 bininci falan olmuştum herhalde YTÜ makine mühendisliği ne son tercih girebilmistim. Millet ODTÜ yu beğenmiyor. Ne diyeyim nasıl bir döneme denk geldik anlayamıyorum. Ya herkes çok zeki oldu ya da ben gerizekayım.
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kartalın imamları

hangi tarihten itibaren yks de derece yapmaya başlamış.

?

yksden tut kpss ye bilmem neye kadar soruların güvende olduğunu kim ıspatlayabilir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Patron benim zamanımda ÖSS OYS zamanları yüzde bir içindeydim 8/9 bininci falan olmuştum herhalde YTÜ makine mühendisliği ne son tercih girebilmistim. Millet ODTÜ yu beğenmiyor. Ne diyeyim nasıl bir döneme denk geldik anlayamıyorum. Ya herkes çok zeki oldu ya da ben gerizekayım.

öss ve yks olarak taradım

2020 den öncesi yok gibi geldi

görsellere bakıyorum aynı katolog aynı desen farklı renkler ve seneler var

ama 2020 ye kadar.

yani bu okul... 4 5 sene veya 10 sene öncesine kadar öğrencileri normalken..

son 3 senede mi süper zeka olmuşlar..

4. Bilal ve Burak adında iki tane biricik mezun var. Sonrası yürü ya kulum. Kokuları sinmiş ya da tavaf etme gereği duyuluyor herhalde.
    öss ve yks olarak taradım

2020 den öncesi yok gibi geldi

görsellere bakıyorum aynı katolog aynı desen farklı renkler ve seneler var

ama 2020 ye kadar.

yani bu okul... 4 5 sene veya 10 sene öncesine kadar öğrencileri normalken..

son 3 senede mi süper zeka olmuşlar..

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bilal ve Burak adında iki tane biricik mezun var. Sonrası yürü ya kulum. Kokuları sinmiş ya da tavaf etme gereği duyuluyor herhalde.

öğrencilerin tam çalıştığı yerden gelmiş yks soruları hocam . anladın sen

keramet bilalde değil.

6. Benim lisede arkadaslar vardı. Boktan bir liseydi zaten. Nihayetinde kapasitelerini biliyorduk. Bunlarla aramdaki fark lise ikide yapılan deneme sınavına sonucuna gore cağirmalarına rağmen sağolsun bir hocam sayesinde başka dersane tercih etmemdi. Bunlar etüt ayağına abi abla namaz niyaz falan filan derken sınav sonuclari bir açıklandı cevap yihaaaaa acaip sonuclar. bir arkadaş vardı 300. olmuştu ihtiyaç var diye zorla matematik öğretmenliği tercih ettirmislerdi. vay anasını dedik demek ki yanlış dersane tercih etmişiz. Yirmi sene sonra çıktı meğer olay başkaymış. İçlerinde iyi olanları vardır ama ben arkadaşlarımı bildiğimden hiç içime sinmemistir üni seçmece sınavları.
    Eskiden de böyle bakmıştım çok ama çok zenginlerin çocukları da hep Boğaziçi mezunu olurdu. Belki de sağlıklı gıda et süt protein falan böyle yapıyordu [emoji16][emoji16][emoji16]
    öğrencilerin tam çalıştığı yerden gelmiş yks soruları hocam . anladın sen

keramet bilalde değil.

o konulara hiç girmemek lazım üstad.

hüseyin çelik aklıma geliyor fetöye hocam geri dön diye ağlarkenki manzaralar.

sonraları haberlerden öğrendik ki . çalınmayan sınav soruları yokmuş.

o konulara hiç girmeyek bence kartal bülbüle döner..

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Barış Soydan

Türkiye'de Mehmet Şimşek, Arjantin'de Milei yakın tarihlerde enflasyonu düşürme vaadiyle göreve geldi.
    Milei kamu harcamalarında inanılmaz kesintilere gitti, gidiyor. Hedef bütçe açığını %3 azaltmak
    Şimşek faizi artırdı ama devlet harcamalarını azaltmakta hâlâ hiçbir şey yapmadı
    1 Nisanının şafağında doğuya bak.

Sayfa 793/1015 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •