Aramizda IPB nin Naci Agbal doneminde ne kadar agresif oldugunu hatirlayanlar vardir. 1 Ekim 2020 - 30 Ocak 2021 donemi yatirimdirekt den bir grafige bakabilirler. Belki oyle bir fon gelebilir mi yine bilmiyorum. Yatirimcilar sikayet etmislerdi o zamanlar cok volatil diye. Spk ve istanbul portfoyu aramislardi. O zamanlar ihtiyacti boyle tefasa acik agresif bir fon. Ama cok fazla sikayet gelince istanbul portfoy vazgecti bu stratejiden. Fon bazi gunler yuzde eksi 5 duser bazi gunler yuzde 7 - 8 yukselirdi. Grafiklerde goruluyor zaten
Sn. Myfinans gecmis sayfalarda yazmis en iyi , en basarili hisse yogun fonlar ve degisken fonlariniz hangileri seklinde. Bence cok fazla iddiali ve yaptiklari isin karsiligini veren portfoy yonetim sirketi yok. Sirasiyla Istanbul , Hedef , Global , Inveo , Rota , Hsbc , Isportfoy , Deniz fonlarindan secilebilir bence. Direkt fon ismi vermek dogru olmaz diye dusunuyorum.
Yatirim tavsiyesi degildir. Sadece aklimdan gecenler. Saygilar , bol kazanclar.
AOY'dan çıkınca yabancı tarafta nerede fırsat var diye bakınıyorum gözüme elektrikli arabalar çarpıyor sürekli..ne dersiniz bir hareket gelirmi bu sektörü takip eden arkadaşlar? VCY'ye park edelimmi? DTZ ve IJC diğer seçenekler.
Arkadaşlar 10 gün önce burada Yerli teknoloji hisselerinden oluşan fonlardan bahsettim. Bunların başında da TTE nin geldiğinden bahsettim . Faydalanan için 10 günlük kazanç %20 seviyesine geldi. Daha da devam edecektir..
Yer İmleri