Sayfa 884/1015 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tabandan bi hisse aldım şindi yüzde 5 yabtı ama satamıyorum bürüt takas varmış, şansa bak yahu
    Ahahqh sendemi brutus
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tabandan bi hisse aldım şindi yüzde 5 yabtı ama satamıyorum bürüt takas varmış, şansa bak yahu
    sıkıntı değil bozkurt reis. yarın da alırsın, bugün aldıklarını yarın satarsın. yarın aldıklarını perşembe satarsın böyle uzayıp gider

3. Barış Soydan

Rusya 1 Mart'tan itibaren petrol ürünleri ihracatını durduracağını açıkladı. Türkiye Rusya'dan piyasa fiyatının çok altına petrol aldığı için çok ktritik gelişme. Petrol fiyatı bağlamında dünya için de çok önemli gelişme.
    Eğer kısa süreli bir karar değilse

https://www.aljazeera.com/news/2024/...for-six-months

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Endeks çok kuvvetli bir şekilde döndü....SHORTÇULAR sağolsun..
    Yeşil kaparsa ki öle gibi cumaya 10bini yapıştırırmi hocam
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Çıtak dayuuuu teşiekkürler......alım satım stilimi değiştirdim ......viop daha iyi oldu benim açımdan........ yanlız benim gördüğüm şortçu doldurmaya başladı........9833 bugün artık görmez diye tahmin ediyorum......

Pozların tamamı kapadım........9870.......................LONG.... ..................
    9904…..... Long poz kapatıldı.... şort a döndüm buradan .... pislik pala....

6. VATANDAŞ elle çizmiş ELLİOT analizini .....

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    sıkıntı değil bozkurt reis. yarın da alırsın, bugün aldıklarını yarın satarsın. yarın aldıklarını perşembe satarsın böyle uzayıp gider
    Tavan yapsa yine satamıycam, çok gıcık bi durum bence
    Cezam yarın kalkıyor mu,
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tavan yapsa yine satamıycam, çok gıcık bi durum bence
    Cezam yarın kalkıyor mu,
    İki gün sanirim

Sayfa 884/1015 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •