Originally Posted by akcay forum gayet relax kimsede mal yok anlaşılan... ben hariç bugün taban olabilir dediler akşamdan
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by akcay forum gayet relax kimsede mal yok anlaşılan... ...kaçınılmazsa keyif alma modunda olabilir ondandır
Selo Allah belanı versin, veri artığı, rutin ederim
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
966350 ye lönk yazıldım... 910 a denk gelir sanırım, savrulması neyim orası yapar
Originally Posted by akcay forum gayet relax kimsede mal yok anlaşılan... Ben gözüme kestirdigimi aliyom,ekran kalabalık değil ama,
Originally Posted by işçi74 Selo Allah belanı versin, veri artığı, rutin ederim demirtaşamı diyon ? bahçelici mi oldun ?
Originally Posted by Calibra hepisi tavan olmuş bu niye olmamış gibisinden logoya zar salladım acık. Volkan konakın bir şarkısı vardı neydi onun adı elimize verdiler diye başlıyordu ellam.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Erken hasat iyidir.....Şortları da kapadım......Bugün güzel para verecek pala.....9709............Longggggg Bugün akıyo hakkaten herif resmen para dağıtıyor Günğn dibini işaretleyelim 9111
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri