Sayfa 75/305 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 593 - 600 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. 53,80 desteğini kırdığına göre 50.20 ye kadar geri çekileceği anlaşıldı. orayı da kırarsa 48 lere geri gelir. ama 50.20 de çok kuvvetli desteği var. orayı kırmaması lazım. bu arada colendi menkulde 1 lot mal yok ama 577 bin lot sattı. kimin malını sattı takasta cuma göreceğiz. büyük ihtimalle deniz ya da infonun dur

Eregliye mittal,,ardyz ye deniz musallat oldu,bunlar çıkmadan rahatlık yok.
    6 milyon malı çıkmak isterse ne 50 si kalır ne 40 ı
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Takas ve aracı kurum dağılımlarını incelediğimde ARDYZ de Deniz yatırım ın 31 ocak- 15 Şubat arası 3.5 milyon lot almış 49 tl ortalama ile 23 şubat-28 Şubat arası yani cuma dan bugün dahil 3.6 milyon lotu yaklaşık 59 ortalama ile satmış..Bu alım satımdan Deniz 15 günde yaklaşık 350-370 milyon tl bir para kazandı.. Büyük başarı.. Deniz aslında satmayacaktı ancak İnfo nun hergün 600-700 bin lot mal vermesi olayı tetikledi..Ancak Colendi ve info nun fonlar olduğunu düşünüyorum.. Deniz de kalan mallar oradaki küçük yatırımcıların malı ve 1 senedir sabit duruyor..Satılan mal son 1 ayda alınan mal olduğunu düşünüyorum.. Tüm bilişim hisseleride adamın ekmeğine yağ sürdü..Kolayca 3 günde 3.6 milyon lot malı sattı.. Ne diyelim iş bilenin kılıç kuş*****n..Artık bilançoya odaklandık.. 600-700 milyon tl kar bizi üçlü rakamlara götürür ..Sabır en büyük askerimizdir..

4.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Takas ve aracı kurum dağılımlarını incelediğimde ARDYZ de Deniz yatırım ın 31 ocak- 15 Şubat arası 3.5 milyon lot almış 49 tl ortalama ile 23 şubat-28 Şubat arası yani cuma dan bugün dahil 3.6 milyon lotu yaklaşık 59 ortalama ile satmış..Bu alım satımdan Deniz 15 günde yaklaşık 350-370 milyon tl bir para kazandı.. Büyük başarı.. Deniz aslında satmayacaktı ancak İnfo nun hergün 600-700 bin lot mal vermesi olayı tetikledi..Ancak Colendi ve info nun fonlar olduğunu düşünüyorum.. Deniz de kalan mallar oradaki küçük yatırımcıların malı ve 1 senedir sabit duruyor..Satılan mal son 1 ayda alınan mal olduğunu düşünüyorum.. Tüm bilişim hisseleride adamın ekmeğine yağ sürdü..Kolayca 3 günde 3.6 milyon lot malı sattı.. Ne diyelim iş bilenin kılıç kuş*****n..Artık bilançoya odaklandık.. 600-700 milyon tl kar bizi üçlü rakamlara götürür ..Sabır en büyük askerimizdir..
    Bi' sıfır fazla yazmışsınız, 3.6 mn lot malı 10 lira karla satarsa 36 mn lira kazanmış olur 360 değil.

5. benim 2023 yılı kar beklentim 700-750 milyon TL arası bişeydir. F/K 30 sektör ortalamasını yakalarsak 120 lirayı yakalarız. Asıl beklentim 2024 yılı kar rakamıdır. Benim beklentim 1.7 milyardır. o zaman da 30 fk dan 300 lü fiyatları görürüz. Ama bilişim şirketlerine baktığımızda çoğu 50-80 fk ları yakalamış.2025 yılında ,2024 yılı kar rakamı Mart ayında açıklandığında;
    fk=30 da hisse 300
    fk=35 de hisse 350
    fk=40 de hisse 400 liraları görebilir.
    Bekleyeceğim. en az 3 sene buradayım. 2027 de hedefim 1.000 liradır. hedefime kavuşmadan asla satmam. isterse 7 sene olsun

6.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Bilişim kağıtları sert düzeltmedeler ancak öncü ARDYZ oldu.. Bakalım nerede durucaz.. Artık bu saatten sonra info düşünsün ne yapacağını..Bence ilk açılışı yani yüklü mal vermeyi info başlattı.. Denizde öyle olmaz böyle olur dedi yapıştırdı tüm malı..
    Info (hedef portföy) ay sonu ayarlamasi yapmış olabilir. Çünkü hisse yoğun fonlarda bir hisse %10 u geçemiyor. Bir nevi zorunlu satış.

Hedef fonlarının yoneticileri Y. Şahin ve Y. Yıldırım in ardyz de beklentiletinin devam ettiğini yazmistim geçenlerde. Bu beklentilerinide şirketle yaptikları görüşmeye dayandiriyorlar.

Sonuç olarak temel anlamda beklenti devam ediyor bu tür duzeltmeler hissenin sağlıklı yükselişi acisindan olması gereken seyler.

Bu sayede bizde kaptirdigimiz mallari yerine koyabiliyoruz.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. KAP: ARDYZ [ ] ARD GRUP BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş. Yeni İş İlişkisi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1253125
    Dosyalar: Yeni İş İlişkisi 2024-02-29

Şirketimiz 28.12.2023 tarihinde Bilgi Teknolojileri Destek Hizmet Alımı işi kapsamında "T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı merkez teşkilatı, bağlı, ilgili ve ilişkili kuruluşları bünyesinde devam eden e-Devlet hizmetleri kapsamında, ihtiyaç duyulan yazılım projelerinin hayata geçirilmesi, mevcut yazılımların güncel teknolojilerle yeniden geliştirilmesi, ilgili yazılımların donanım, network, yardım masası, iletişim merkezi ve siber güvenlik altyapısının kurulması ve işletilmesi" projesini gerçekleştirmek için 419 bilişim personel istihdamıyla 1 yıllığına TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. ile sözleşme imzaladığı belirtilmişti.

Bu kapsamda 29.02.2024 tarihinde Şirketimiz ile TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. arasında ek bir sözleşme imzalanmış olup bu sözleşmeye istinaden 01.01.2024 - 31.12.2024 tarihleri arasındaki hizmet bedeli artırılarak yaklaşık 604.900.000 TL (KDV Hariç) olarak revize edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Aslknda kağıtta mal alınmış götümüuor ama yine eksi kapattık.. Düzeltme her zaman sağlıklıdır ancak sanki biraz abarttık gibi . Tabii abartmanın arkadında Demiz ve infonun yaptığı yaklaşık 8 milyon lotluk satış var. Bunu sinmersi biraz zaman alacak gibi. Aslında 60 ın üzeri uzak değil yeterki kap gelmesin. Kap bize yaramıyor..

Sayfa 75/305 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •