Originally Posted by
ABKA
Bak koçum...Sen de ciddi bir muhakeme ve sebep sonuç ilşkisi kuramama var..BU BOKLU ruh halinden dolayı kaç kişi ile tartıştın....
Bana sen viobda zarar ettin,dedin?..TAK EKSTRE GÖSTERDİM.....O ZAMAN EMBESİL GİBİ KONUŞMAYACAKSIN.ittiham edersen cevabını alırsın.
Senin gizi rezillik yapıpta YKBNK sı 20 kademe çıktıktan sonra mal aldım..demedim..
Sana inanmak zorunda değilim.ÜYELERDEN defalarca senden EKSTRE istendi..Bir kere bile gösterip milleti susturmadın.
Garantiyi 7-8 den alırken...O zamandan beri...
Sen kapaklarla oynuyorsun..Bu kadar geçmişte olan talebe ragmen bir kere bile göstermedin..
KENDİN BİLE BEN SADECE ABKANIN AL-SAT(VİOBUNA) İNNIYORUM dedin..Çünkü karşıdaki ısrar ederse gösterirsin ve AGZININ PAYINI VERİRSİN..BENİM SENİN AGZININ PAYINI VERDİĞİM GİB.
Bu zırtolar kendi dar hayatlarında iltifattan dolayı enanniyetleri HAK ETMEDİKLERİ
HALDE şişmiştir..AMA birisi gelir ağızlarının payını verir.
SONRA BUNAMIŞSIN..SANA TAM 44 KERE 23 EKİMDE 7600 DEN SİSTEMİN AL VERDİĞİNİ YAZDIM...BUNU 44 KERE YAPIŞTIRDIM..ekranı verdim..tuzlukla-sopa ile gösterdim...
HALA 6800 de sen bekliyorsun diyorsun..
FORUM FORUM OLALI bu kadar tuhaf adama rastlamadı..adam akıldan anlamıyor..
DEFOL GİT ŞİMDİ...
zavallısn işte böbreğini satacak kadar ömrün satmakla geçmiş .
kot kafalı olduğundan senin gibi saçmalar insan ekstre diye tutturmuş düşkün abka.
spot mal taşıyanın ne ekstresine bakıcan çok zor birşey mi miktar kapatıp buraya atmak düşkün apka,
vıop ta böbreğini satıp burada long olduğunu sen yazdın dünde bant yazdın altı stoplos olurum diye ne anlatıyorsun düşkün apka,
ha forum beni sever sevmez muhatap olur olmaz onların bileceği iş , ama senin gibi zavallılar hep böyle mikserlikle geçinir şimdi neden diyeceksin düşkün apka X sitesinde seni kovmayan kaldımı çok bilmişliğin ve kibirli hareketlerinden dolayı oralardan aldığı yorumları gelip buradan satan adamsın sonra analiz yaptım bak kovanların sayfalarına giremiyorsun.
Bu yüzden kibirinde boğul apkacık..
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri