Sayfa 27/1004 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Konu fısfısa evrildi, bahriyeli abinin takımı tutuyor deye bana pambikle saplamadan değiştirdim, eline koz vermeyelim.
    Bunu kim yazdı Bozkurt reis sayfa 21

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Burası bir viop topiği ...defalarca yazdım ..viop demek xu030 vadelisi

Utanmazlığın bir sınırı var...
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...16#post6704216
    Hayat hoş gerisi boş

3. Ben sana demedim ki, bi sayfa ötede emlak yazınca ahanda kavga çıkar deye konunun fisfisa evrildiğini yazdım bana bulaşmasın deye avatarı değiştirdiğimi işci abiye yazdığım yazı bu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Adam demek ayıp olmasın diye hepsine 3-5 serpiştirince %100 ü geçmiş
    Oy alabilme kağasitesi diye bir şey.icat etmişler onu kullanarak algı yapıyorlar. Verebilirim ve kesinlikle vermem diyenler. Aslında kurum kesinlikle vermemdw daha çok oy alıyor uani seçilemiyor. Verebileceğim adaylardan diyenlerde önde gözüküyor. Yani ytp liside sadetliside mhp liside iyi partiliside kendi adayına vermezse kime verirsiniz sorusunda önde
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bak bozkuş teyzem bahriyeli teyzem ile ikinizi pambikle kovalarum bak. Akıllı ol.
    Ve
    Ben sana hiç bişii demeden beni tehdit ettin
    Hamdım Piştim Yandım

6. Öyle bir saçma sapan yazılar görüyorum ki ..inanasım gelmiyor ..

Görmeyeceğim bak ...

Yeminle perişan ederim
    Hayat hoş gerisi boş

7. Dedim ki ben yokum yazmıyorum. Arada bir beklentimi yazıyorum. Onun haricinde sadece emlak abinin yaşını öğrenmek istedim beni işletiyor gibi yazdığı için. Muhatap olmadığım kimseye de burada kullandı nicki evirip çevirip dalga geçer gibi fisfis demedim. Ha benim de hiç hoşlanmadığım bir kişi var onuda çok kaşınmazsa dikkate almıyorum. Bozkurt reis biliyor bana fisfis deyince nasıl hitap ettgimi. önce saygı duyacaksın ki saygı bekleyesin.

Sayfa 27/1004 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •