Originally Posted by guneysu Yok o caddeden dolmuş geçmezdi.. Yanlışlıkla k.bakkalkoy minibüsüne binme ihtimali olabilir Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi o minibusu hatirliyorum ici kokardi binenler yuzunden. Kimin bindigini sen biliyon
Originally Posted by bisikletci o minibusu hatirliyorum ici kokardi binenler yuzunden. Kimin bindigini sen biliyon G. Amed abi o minibüsü hatırladı, Selim beye kim bindirdi gibi bir ima var?
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya G. Amed abi o minibüsü hatırladı, Selim beye kim bindirdi gibi bir ima var? ya oglum hayatinda gormedigin bilmedigin minibus hatti hakkinda yorum yapma ya herseye maydanoz olma yaw alla alla sabaha karsi 4 neden uyumuyon sen? Hadi bizim burada aksam 8 sana noluyo?
Originally Posted by bisikletci ya oglum hayatinda gormedigin bilmedigin minibus hatti hakkinda yorum yapma ya herseye maydanoz olma yaw alla alla sabaha karsi 4 neden uyumuyon sen? Hadi bizim burada aksam 8 sana noluyo? Ömrümde zaten çok az toplu taşıma aracına binmişimdir, G. Amed abi. Sn. Yöneticimizi dolmuşa bindirip, şüpheli duruma düşürdün. Genelde saat 4'te g. biri denk gelirse, s.rim diye beklerim.
Originally Posted by reha kaya Ömrümde zaten çok az toplu taşıma aracına binmişimdir, G. Amed abi. Sn. Yöneticimizi dolmuşa bindirip, şüpheli duruma düşürdün. Genelde saat 4'te g. biri denk gelirse, s.rim diye beklerim. alla alla yani uykunun ortasinda buraya mesaj gelecek diyemi bekliyorsun? kimlerin ortasina dustum ya ben?
Originally Posted by bisikletci alla alla yani uykunun ortasinda buraya mesaj gelecek diyemi bekliyorsun? kimlerin ortasina dustum ya ben? Beklemiyorum G. Abi uyku sertleş... alla alla bi git işine yahu...
Originally Posted by reha kaya Ömrümde zaten çok az toplu taşıma aracına binmişimdir, G. Amed abi. Sn. Yöneticimizi dolmuşa bindirip, şüpheli duruma düşürdün. Genelde saat 4'te g. biri denk gelirse, s.rim diye beklerim. abavvv bir operasyon var bu gece olmuş komutanlar haber vermiyor özel harekat çıkmış gece gece kırsal da keçiören-florida sorumlusu amed abiyi kıstırmışlar.
Originally Posted by Batman abavvv bir operasyon var bu gece olmuş komutanlar haber vermiyor özel harekat çıkmış gece gece kırsal da keçiören-florida sorumlusu amed abiyi kıstırmışlar. https://twitter.com/arsivtarih/statu...97701837910020
Forum Rules
Yer İmleri