Reyis emekliye 10 bin gayme verirse olacağı bu, köylere tereyağı, kaymak aramaya gider.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by virtue Fox hergün başka bir kette sabah ezanından önce EBK nın önüne gidip emeklilerle yayın yapınca alınan önlem... Fox’la ilgisi yok Geçen senede yapıldı uygulama Fox nasıl işine gelirse öyle haber çekiyor Estetik, kış tatili haberleri için nişantaşı’da çekim yapıyor Emekli maaşı için bağcılarda Et ürünler için mevcut konumlarda
Originally Posted by 111222333 Mısır Merkez Bankası bu sabah faizleri 600 baz puan artırırken döviz kurunda da yüzde 45'lik devalüasyona imza attı. Banka, karaborsa kuru ile resmi kuru birleştirmek üzere dövizi serbest bıraktığını açıkladı. Tabiii şimdi siz, "Sabah, Akşam, Öğlen, Takvim vb." gazetelerden veri bularak tersini ispat edersiniz ama... Bir vatandaş olarak, üzücü olan şey şu: Bu adamlar 1-2 yıla götlerini toplarlar. Biz...
bedava raki https://www.facebook.com/reel/337371522620677
Altına ilgim bugünde sürdü. Ben aldıkça alıyorum. Hedef 3000 dolar.
Originally Posted by ayhan53 3 kişi 8 günlük avusturya çekya Macaristan ekstra turlar dahil git gel yat kalk aktarmalqr ve 2 gece yemek 7 sabah kahvaltısı 84.000 e aldım yurtdisi gezilerinde patlama var zaten Cunku 55 TL olmasi gereken dolar 31 TL bedava
Originally Posted by MKELES Altına ilgim bugünde sürdü. Ben aldıkça alıyorum. Hedef 3000 dolar. Allah daha çok versin. Yanlış anlaşılmasın. Sorgulamak için değil. 3000 dolar niye? Teknik mi, temel mi? Gerekçe nedir?
Originally Posted by ayhan53 3 kişi 8 günlük avusturya çekya Macaristan ekstra turlar dahil git gel yat kalk aktarmalqr ve 2 gece yemek 7 sabah kahvaltısı 84.000 e aldım Süper fiyat. Vizeyle uğraşması olmasa ben de giderdim...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Forum Rules
Yer İmleri