Sayfa 247/1004 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Viop LV

geçen altın ve gümüş için yazdığım ikinci şık ayak sesleri ......ons gümüş fiyatlıyor.....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum detaylara girmeden, hani bu daha gider, saç baş yolup sattım kurtuldum diyen sonra da iyiki satmışım bu daha düşer diye basit bir grafikti yahu

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

Memlekette en ucuz şeylerden biri dolar
    Bu Now haber zaten muhalif..
    Monaco daki market fiyatlarını sanki bizim fiyatlar gibi koymuşlar habere...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün vobda biraz zaiyat aldım, herif matkapla delik deşik etti
    Akşama biraz grafik bakıcam nerden döner bist acaba
    Puhahhhhasss

yine mi aynı tarife
    vob yapman batarsın

L olm. günlerdir söylüyorum başkan geliyor

yarında gelebülür tikkat

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Puhahhhhasss

yine mi aynı tarife
    vob yapman batarsın

L olm. günlerdir söylüyorum başkan geliyor

yarında gelebülür tikkat
    Buldum sanırsam 6931 den döner bu bist
    Hamdım Piştim Yandım

8 senedir bilfiil ilaç kullanıyorum... 10 günde bir 3 kutu açıyorum

8 senede 1 kere bile açtığımda ilaçlı taraf gelmedi, hep kağıtlı taraf geliyor kapatıp karşı taraftan açıyom, bu taraf kağıtlı ise karşı taraf değildir... nasıl mantığımı çalıştırıyorum ama

nasıl bir gudubetliktir burdan anlayın

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ..
    teknik olarak kırdı aşşşa, 20-günlük ortalamanın altında kapattı, geçilemeyen 1-milyon sonrası dört gündür süren satış serisinin son halkasını da ilikledi adeta, durdurulamayan düşüş..

satış haftasını pozisyon taşıma vade sonu falan gibi faktörler izah edebilir.. ve 2024 model piyasanın bullish niteliği hala sağlam benim nezdimde, zira nato imzası atıldı bi mutabakat kuruldu bunun karşılığı olacaktır bi vadede.. lakin seçim ayına girdik, 30 gün sonra belediye seçimleri var, öyle yada böyle önemli sonuçlar üretmeye manke bi seçim.. borsanın ralliye kalkması için müsait bi zemin değil, seçim hemen öncesi borsaya ralli yaptıracak kadar bi yabancı fon girişi olması tercih edilebilir bi yol gibi gözükmüyor

mart ayı riskli bi ay, nasıl 2023.mayıs seçimi sürecinde diplerin seçim hemen öncesi görülmüş olmasına benzer bi akış olabilir yani mart ayı bearish geçmeye manke.. ben bu dakkadan sonra short oynarım ama bu paradigma iki seans teste tabii, yani yeni vadenin ilk gününün günahı olmaz, bugün olan herşey yeni vadeye ilişkin pozisyonlanmanın tamamlanması falan, güniçi denge satışı gerektirmiştir filan olablir, binaenaleyh holly monday sağlam yükseliş yapmazsa plan devreye girer short giderim
    cuma günü böyle demişiz, nitekim pazartesi comeback yapamayınca resim belli oldu.. yine de son zaman endeks-dışı hisselerin bağımsız hareketinden cesaretle bilanço beklentim olan kağıtlar vardı, biraz tutayım dedim 3 günde sağlam zarar yazdılar, ama azalttım bayaa bugün sonu itibariyle..

düşüş bekliyorum ya, sabah short için fırsat kolluyorum 9930-40-50-60 saat 10.29 son short açtığım anda neye uğradığıma şaşırıdm 3 dakka içinde 10.016 yaktı zarar 50 point .üstüne çıktı çekildi biraz 9960-9970 tutundu tekrar yürümeye başladı 980 falan derken bir anda 30-40 puan verdi, kafa kafaya bi fiyata geldi, lanet olsun dedim kapattım saat 11 olmadan, bi daha poz açmakla uğraşmadım, endeks dışı tahtalardaki pozları azaltmakla meşgul oldum..

şimdi gün sonu bakınca -aslında en fazla 9950 falan max yapıp dönebilirmiş, herif 9950-10.016 marjını sırf beni shorttan atmak için oynamış.. helal olsun pala diyorum.. yani dedi ki bana, sen oynama bugün, ne yöne pozisyon açsan üstüne yürürüm.. eywallah dedim çekildim

8. Yok artık Emenike
    Bozkurt o kadar düşmez yahu endekis

Sayfa 247/1004 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •