Kırmızı halımızı serdik muhteremi bekliyoruz
Kırmızı halımızı serdik muhteremi bekliyoruz
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 07-03-2024 saat: 09:42.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Full maldayım Ayhan Başkan beni bilirsin. Ha hisse değişimi yaptım tabii ki.Yazılarımdan göreceğin gibi bu da düşüşü öngöremediğimden değil. Borsada en iyi mal en ucuza ancak kötü zamanda alınır. Benim için sıkıntı yok hiç herkesle aynı tarafa oynayarak kazanmadım ben. Misal 2 gün önce yeni aldığım hisse dün yükseldi mesela şans işte.
Kaldıramayacağım yükün altına girmem. Düşüşün teknik, içinin boş olduğunu düşünüyorum.Ha gerekliydi iyi oldu o da ayrı konu.
İyi Borsacı düşerken piyasadan daha az kaybeden yükselirken piyasadan daha fazla kazanandır.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
9828........... tekrar şortlar açtık.......hadi pislik pala .....görelim boyunu...................
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
bu sene bu turizimciler aynı fiyatı yurtdışınada veriyorlarsa sinek avlarlar
1 hafta 3 kişi 24 haziran 1 temmuz arası verdikleri en boktan otellerde 80.000 tl fiyat
benim daha önce her sene 2-3 ker egittiğim otellerde 110-180.000 arası fiyatlar
şöyle daha kaliteli olsun dersen 280 ila 579 arasında fiyat buldum
birincisi bunlar standart otel
ikincisi tarih olarak özellikle tam turizm mevsimi olmayan bir tarih
1 temmuz -30 ağustos arası seçsem fiyatlar en az %20 daha pahalıdır
bir halt olacağı yok.
https://www.otelz.com/
Burada yerliye ne yurt dışından gelene ne fiyatlar olması lazım.
Yer İmleri