Bu gözler GUBREFAB da 11 taban gördü...ZİRVE ÜSTÜNE ZİRVE kıran hisseleri alırken BUNU UNUTMAYIN....
Dolar bazlı diplerde olandan başkasıyla işim olmaz.
Bu gözler GUBREFAB da 11 taban gördü...ZİRVE ÜSTÜNE ZİRVE kıran hisseleri alırken BUNU UNUTMAYIN....
Dolar bazlı diplerde olandan başkasıyla işim olmaz.
zabah zabahta tavan açılmaz ya
bir halt olacağı yok.
AST...........Halka arzı 0.6 dolar..12 ay önce bu fiyatta..şimdi 6-7 katı dolar bazlı primli...
Almak isteyen buyursun alsın...DÜŞMANINIZ VARSA TAVSİYE EDİN.
Patron neden kredi çeksin ki..yapıştır 30 mil. lotu olsun bitsin..
Bilgin olsun ona bayağı karşı yazı yazanlardan biri de benim. Umarım bu yeterli olmuştur. Yazılar yazılı topicte de duruyor.Kim neyi ne kadar biliyor günü vakti zamanı gelince hesap sorarsınız.Tabiii sorabilecek durumda olursanız....
https://www.ensonhaber.com/teknoloji...%20uyard%C4%B1.
Bu ülkede şu an bir hayli trafo kapasitesi sıkıntısı var. Gerisi herkesin anladığı kadar.....
ben gidin ASTOR alın da demedim. Sadece o iş KONTR işi gibi olur dedim.Bu da anlayana. Kontr de de böyle ilk kote olunca tartışmalar oldu sonra bakın bakalım fiyat ne olmuş. Helal olsun bilgiye teşekkür edeceğinize bir de bir ton hakaret ediyorsunuz.İlginç
Şimdi kasaya masaya bol şanslar dilerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
kavga etmeyin tartışmayın kritik gün piyasaya odaklanın![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Endeks mühendisliği !!!
Burada tanıdığım çok iyi borsacilar vardı hala da görüyorum iyi traderlari asagida
Yaklaşık 2 yildir bu konuya burda vob topicinde ki vob oyuncusu olmak yıllardır çok zor birseydir
Hiç dikkat çekmemesi hiç deginilmemesi çok şaşırttı beni
Aciga satış yasak sanılıyor ama aciga satıştan ceza alan ufak tefekler çıkıyor
Ya büyükler bank of jöle !
Yer İmleri