abi uğraşmıyım diyorum ama kaşınıyor.
diyelim ki işlemler doğru (montaj artık çok kolay ama biz doğru kabul edeceğiz.) adam
10.161,75ten şortta kalmış gündüz seansında 14:16da, gece onu kapamış muhtemelen pasif emirle. o da muhtemelen.
ha bu arada, ekran görüntüsünde gündüz seansı dediği işlemler tokatlının gün içinde buraya yazdığı rakamlarla uyuşmuyor nedense
şimdi altta yazacağım paragrafı sen anlarsın başkaları anlamayabilir;
o resimde tokatyıldızı kardeşimin yaptığı 10161,75 kısa poz var di mi? gündüz seansı bir tek saat 14:16da 10.161,75ten işlem geçti sonra orayı deldi geçti sonra altına uğramadı. isteyen dakikalık grafiğe bakabilir. Fakat tokatınyıldızı ne yapıyor? saat 14:19da 10190 longlar kapatıldı mesajı atıyor foruma. tesadüf ki o saate uygun tek 10190 işlemi saat 14:17de

isteyen yine dakikalık grafiği kontrol edebilir.
O resimdeki diğer işlemlere de baktım, nedense hiçbiri tokatçının buraya yazdığı mesajlara uymuyor

-----------------------------------------------------------------
tokatlı'nın ne yaptığını anlatayım size. Önceleri hayali bir poz yazar, duruma göre mesajı siler veya değiştirirdi. şimdi taktik değiştirdi.
bazı şeylere şahit olduk da konuşuyoruz. önceden yaptığına dair forumdan biriyle yazışmamız;
Tabi anladı işler öyle çok iyi gitmiyor taktik değişti. Şu anki taktik şöyle;
geldi ekrana, bakıyor viop rakamlarına diyelim ki viop
o an 10010
5 dakika önceki dip bir rakamdan(1-2 puan pay bırakarak) long yazıyor foruma. e nasılsa o an 10010, 10 dakika önceki rakamdan long yazmakta ne var

ha diyelim ki o buraya yazdıktan sonra şelale geldi, bu sefer de "ben çok hızlıyım pozu kapadım bile" diyor

. Şort için,
vice versa. Buna bir sürü örnek bulurum eski mesajlarından ama uğraşmayacağım.
--------------------------
gelelim bugüne, akşam seansında 10003.75 ve 10005,00 gördüğü
tek an 21:39 dakikalık barı, o saatte tokatlı apim ne yapıyor, şu mesajları yazmakla meşgul,
21:38 mesajı
21:40 mesajı
-----------------------
gelelim diğer konuya,
tokatçı kardeşimin belirttiği son poz 10251 şort. (Aslında 10161,75ten şortta terste kalmış da olsun 10251den de şort, jetonlar lunapark jetonu nasılsa

)
sonra ne diyor? 10003 şortlar kapatıldı. aradaki 10.161,75 ve diğer işlemler nerde? puf
neyse ben anlatacağımı anlattım, isteyen inanmaya devam eder. İnanacak olanlara elimde satılık boğaz köprüsü için görüşme daveti göndericem
Yer İmleri