Almanya da çalışmak enayilik diyor çoğu arkadaş polonya slovakya estonya gibi ülkelerden Almanyaya uzaktan çalışmak en güzeli diyor ben giden arkadaşların yalancısıyım .
Almanya da çalışmak enayilik diyor çoğu arkadaş polonya slovakya estonya gibi ülkelerden Almanyaya uzaktan çalışmak en güzeli diyor ben giden arkadaşların yalancısıyım .
Aynı şey ülke içinde de mevcut. Tabiii uzaktan çalışma şansı olanlar için.
Büyük şehirlerde:
-Kalitesiz, pahalı besin,
-Yüksek kira,
-Yüksek yaşam gideri ve yorucu hayat,
-Düşük yaşam kalitesi ve yaşamsal risk(güvensiz şehirler),
nedeniyle, şansı olanın görece küçük ama yaşam kalitesi yüksek şehirlere kaçması gibi...
Salamonun yanına saramonda gelmiş
bir halt olacağı yok.
Bunun gerçeğini ankarada bizim evde yapardık gerçek etten,her etten olmaz d*****n yumuşak yerinden bekletilmiş olarak,adıyamanlı, malatyali,urfalı ve antepli arkadaşlarlan,eti tavana atarlardı tavana yapışırsa kıvama gelirdi,güneydoğuda 4 sene kaldım bilindik yerlerdede yaparlardı tavsiye üzerine giderdim ayni yöntemi kullanırlardı,çok leziz olurdu baharatın içinde devamlı yoğurolduğu için içinde pişerdi,piyasada satılanlar sahtesi bulgurdan yapıyorlar,neymiş et zararlıymış içinde toksin yaratırmış,o zaman sucuk pastırmada yemeyin,benim evde sucuk,pastırmada yapıyorlardı,bir arkadaşımda kayseriliydi,bakanlıkta 1800 kişiydik çoğu bizi tanırdı bu yüzden meşhur olmuştuk,bide ankarada bağlantı kurduğumuz bir yer vardı,adı yeşil nalin,sıhhıyedeydi,eski etibank yanıydı,bilmem AYHAN biliyormu,80 öncesiydi,o zaman o kaç yaşındaydı onuda bilmiyorum ben 25 yaşlarındaydım imarcı afetçiydim,çiğ köfte diye belirttiğiniz için bende anımı yazdım![]()
Benim etibank civarıyla tanışmam 84 yılında ANKARA ATATÜRK LİSESİYLENDİR 3 YIL OKUDUM.amq yeşil nalın ı bilmiyorum.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri