Eurobond konusunda çok korkmayın..usd artacağı için zaten kar yazacak..cds hafif yükselse dahi..cds çok yükselse eksi yazsa ilerki dönemler için yine alım fırsatı yaratmış olacak..ikincisi Amerika hazirandan sonra faiz indirimine gitme ihtimali yüksek bu global olarak faiz indirimi patikasına sokacak ülkeleri..o süreçte yüksek faizli uzun vadeli eurobondlar tekrar avantajlı olacaktır..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Arkadaşlar, bazı fonlardan çıktım, elimde atıl duran meblağ var. Seçim öncesi ve sonra kurların bir süre yükseleceği çokça dillendiriyor, ayrıca TR borsalarıda bir süre durağan kalabilir. Bu sebeple elimdeki meblağı, dövize endeksli, düşüşlerde hedge yapabilen fonlara yatırmak istiyorum. Tavsiyeniz var mı yoksa direkt usd falan mı alayım.
Deutsche Bank Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan bu ay 500 baz puan faiz artışının 'yüksek ihtimal' olduğunu söyledi.
https://www.bloomberght.com/deutsche...htimal-2349162
Bence bu ay değil de Nisan ve sonrasında yüksek ihitimal.
Yer İmleri