isterse mal çakýyor olsun. Bu kaðýt 15,96 dan aþaðý gelmedi. Þimdi oraya gelse bile 100 100 her 30 tl düþüþte alacak parasý hazýr. bu hissenin bir taþýma maliyeti var 139 milyon lotun taþýma maliyetini tahtacý hesaplýyordur. reel kar elde etmesi için onlarýda üzerine koymak zorunda. o tahtada ne yapýyorsa 30 dilimle kademe ile aynýsýný yapýyorum. endeksle iþim yok aslýnda. tutki 15 den aþaðý geldi. fonlarý bozar hepten alýþa geçerim.
Fiili dolaþýmda 389 mio lot var yanlýþ olmasýn.
Genel kurulda bence bedelsiz kesin yapacak bu kadar sermaye tavaný yükselttiler boþa deðildir,yanýnda tahsisli de yapacak sanýrým kaðýdýbu kadar baskýladýklarýna göre ucuzdan kapatacaklar yine böyle olursa ufak ufak paylarýmýzý iyice küçültmüþ oluyorlar.
Son tahsisliden önce lotlarýn %60’ý dýþardaydý bunu %50’nin altýna çekti þimdi bakalým ne yapacak.Kaðýda sahip çýkmayan yaptýðý ana iþ kolu dýþýnda tahta oyunlarýyla parayý götüren bir ekip var.
Mayýs ayýndan önce bu kaðýttan bir hayýr gelmez diye bir his var içimde
Hiçbirþey bildiðimden deðil tamamen atmasyondur yazdýklarým al sat tut tavsiyesi deðildir.
benim bahsettiðim dolaþýmda olan deðil odaþýn21,76 dan aldýðý tahsislimaliyetini baz alýyorum. odasa 240 girdim 1,20 leri süpürerek 13 lere geldi. söyledðini doðru. hatta kasti caza falan aldýrýp brüt takas yaptýlar. dediðiniz gibi tahtanýn kitabýný yazmýþ çakal grubu. 2028 kadar sermaye 10 milyar olacak. þimdiki sermayenin 7 katý. tabi hayalleri var. hayaller güzel. ne kadar deðerledirebiliriz bilmiyorum. evet mayýsa kadar yataya saracak diye düþünüyorum. borsada öyla yapar gibi geliyor. bu kaðýda giren eylül ekim hatta 2025 i göz önüne almalý tabi canteden zengin olmak istiyorsa
Perihan Tantuð diye bir sunucu var.
Kýsa videosuna denk gelen izlesin.
Operasyon nasýl yapýlýr anlatýyor
2-3 liralýk kaðýt toplanýr 70 lira 80 lira yapýlýr operasyon burada olmaz fiyat 30 liraya düþtüðünde daha düþmez diye millet aldýkça alýr ve asýl operasyon orada yapýlýr herkes 70 te yapýldý sanar operasyonu ama geçmiþ olsun size operasyon yapýldý diyor videosunda.
Onun için herkes dikkatli olsun
Tam anlattýðý gibi operasyonun babasý yapýldý cantede usd bazlý arz fiyatýna yakýn olmasý tek olumlu þey.
Gerisi boþ.
Büyük þirketler çatýr çatýr geri alým yapýyor
Fiyat düþmeye devam etse de ben burdayým tahtama sahip çýkar desteðimi atarým diyor.
Bunlar malý yýktý millete avuçlarýný ovuþturuyorlar.
Keyifleri gelirse sürerler yukarý sürekli bir alým satým karlarý olduðu için maliyetlerinin devdüþünülen kadar yüksek olduðunu düþünmüyorum.
Al sat tut tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : regal1; 13-03-2024 saat: 19:52.
þu da var yapay zeka tahtayý canlý tutuyor. alan satan aracý kurum takas ta virman kullanýyor. mesela bazen. benim aldýðým sattýðým fiyatlara geldiðinde 1 kuruþla oradan dönüyor. þunu söylemek istiyorum. yapay zeka olmasa bu kadar ayrýntýyý aklýnda tutamaz. zaten kademelerde rakamlarý kaydýrarak devam ediyorum alýþ satýþlara. tahta kalabalýk olduðunda sýkýntý olmuyor.
Yer Ýmleri