Sayfa 574/1004 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Viop LV

1. En büyük özel demiryolu şirketi olabilir.
    Kamyon ile taşımaya göre çok avantajlı olması gerekir.

>>>>>>
    https://www.korfezulastirma.com.tr/
    5 adet Wabtec PowerHaul ve 7 adet Stadler Eurodual olmak üzere toplam 12 adet lokomotifle İzmit-Ankara-Kırıkkale-Mersin-Batman arasında akaryakıt taşımacılığımızı sürdürüyoruz.

Körfez Ulaştırma net ton*km olarak Türkiye demiryolu ile yük taşımacılığında %6,9 pazar payına sahiptir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. bugün aps düşmüş, poz kapaması olmuş.. bunun anlamı shortçular kar realize etmiş demektir, eli güçlü olan taraf shortçular yeni vade başından bu yana.. daha evvel de yazmıştım bunu, açık poz değişimlerini şöyle değerlendirmek lazım- pivot seviyenin altındaysak poz artışı short lehinedir & poz kapaması long lehine.. pivot üstünde tam tersi.. pivot seviye ise pozisyon taşımaların gerçekleştiği fiyatlardır, şimdiki nisan vadeli kontrat için pivot seviye 10300- 10450 bölgesi

tabii ki kanun değil bunlar, nşa geçerli olur.. beklenmedik bi dinamik ortaya çıkarsa aps falan dinlemez piyasa, mesela geçen haftasonunun fitch sürprizi gibi, önceki 2 gün yine poz artışı vardı ve aşağı gitmeye mankeydi.. fitch trende bi kesik attı, lakin pek oyalanmadı, bi artı gap koydu ve sonra devam etti aşağıya, netekim haftanın her günü eksi kapadı, çünkü koz shortçunun elinde
    Son düzenleme : Ozan Erol; 16-03-2024 saat: 01:39.

Geceye muhteşem bir ayetle veda edelim;“Onlara, "Allah'ın indirdiğine uyun." denildiği zaman, Onlar: "Hayır! Biz, atalarımızdan gördüğümüze uyarız derler.â€(Bakara 170)

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Akenerji ,elektrik haricinde başka ürün ticaretine mi başladı da benim haberim yok.?
    Ne nasıl olduysa bilemiyorum hasılat 10 kat artmış.(2021 hasılatı 3.917 mlyr-2022 yılı 32.710 mlyr-2023 yılı 23.672 mlyr.tl.)

Fakaaaat,elektrik şirketi yatırım yapar ve ürettiğini satar,yani sabit yatırımlı şirketlerdir,satışların maliyeti neden bu kadar yüksek.(kırmızı ok)
    Araştırmak lazım.!(bence)
    Yüksek gerilim var dikkatli olunuz.10.451 mlyr tl. döviz borcu riski var.!

YTD
    Ariston abinin gözleri daha iyi görür. Benim gördüklerim 3 milyar vergi ödemesi ertelenmiş. Borçlarında azalma var. Hesler %30 kapasitesi ile çalışıyor. Açıkladığı kâr hisse başına 7 TL den fazla. Öyle bakarsan bedava. 75 sayfa faaliyet raporu var oku oku bitmiyor. Ariston abi bir baksan bu ne

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abinin gözleri daha iyi görür. Benim gördüklerim 3 milyar vergi ödemesi ertelenmiş. Borçlarında azalma var. Hesler %30 kapasitesi ile çalışıyor. Açıkladığı kâr hisse başına 7 TL den fazla. Öyle bakarsan bedava. 75 sayfa faaliyet raporu var oku oku bitmiyor. Ariston abi bir baksan bu ne
    AKENR ilk özel elektrik üretim şirketlerinden biri, yabancı ortağı var. Türkiye'de rüzgar, jeotermal, güneş vs çok yatırım oldu, kömürlüler de özelleşti, doğal gazdan üretenlerin eski santrallerinin verimlilikleri yenilere göre çok geri kaldı. Zaten %2-3 kazanılıyor verimlilik çok kritik. Mesela Alarko kömür santrali dur kalklı çalışabiliyormuş, yakınındaki mecburen gece de çalışıyormuş zararına.

Şu an ihtiyaçtan fazla santral var, maliyeti kurtaran üretebiliyor.

Bir ara İsrail ve Katar'dan ucuz doğal gaz gelecek dendi o zaman moda olmuştu.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    AKENR ilk özel elektrik üretim şirketlerinden biri, yabancı ortağı var. Türkiye'de rüzgar, jeotermal, güneş vs çok yatırım oldu, kömürlüler de özelleşti, doğal gazdan üretenlerin eski santrallerinin verimlilikleri yenilere göre çok geri kaldı. Zaten %2-3 kazanılıyor verimlilik çok kritik. Mesela Alarko kömür santrali dur kalklı çalışabiliyormuş, yakınındaki mecburen gece de çalışıyormuş zararına.

Şu an ihtiyaçtan fazla santral var, maliyeti, kurtaran üretebiliyor.

Bir ara İsrail ve Katar'dan ucuz doğal gaz gelecek dendi o zaman moda olmuştu.
    Abi bilançoyu inceledin mi bu hisse başına 7 TL nereden gelmiş

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi bilançoyu inceledin mi bu hisse başına 7 TL nereden gelmiş
    Zamanında yaptığı yatırım enflasyon hesabı ile değerlenmiş, satmaya kalksan şu an alan olmaz.

Biri Türkiye'nin belki de Avrupa'nın en büyük tüplü televizyon fabrikasını kurmuş ama sonra renkli tv gelmiş o tip şeylere dikkat etmek lazım.

8. Türkiye'nin en lüks binasını yapıyorsun ama ev alma komşu al prensibi ile boş kalabiliyor ya da çok aşağılarda değerlenebiliyor.

Sayfa 574/1004 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •