Sayfa 96/1078 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Hayırlı Cumâlar...

Bol Kazançlar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Hayırlı cumalar.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Sevgili lutfu001,
    seninde, üstadın müzmin takipçilerinden olduğunu bildiğim için, söz söylememde bir sakınca yoktur umarım.
    Üstad T/A nın öngörülerinin şu aralar yaşanıyor olması çok güzel, zaten 2016 ocak ayından bu yana bir çok sıkıntıyı onun öngörüleri sayesinde atlattık.
    En ilginci 15 Temmuz dan 3-5 gün önce yazdıkları. Arşivde var.Arzu edenler için atabilirimde. Ama ilginç olan üstadın verdiği 103.xxxx- 105.xxx aralığının hala desteklerle zorlaması, arada üretilen "VARLIK FONU" adı altındaki desteğin bizi taşıdığını düşünüyorum (Şahsi fikrim). Zaman olarak farklı olaylar da yaşanmış olmasına rağmen 15 Temmuz dan sonra üstadın bizi buraya kadar sağ salim getirdiğini, vizyonu ile misyonunu yerine getirdiğini düşünüyorum.
    Henüz müzik bitmedi. Dansa devam

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sevgili lutfu001,
    seninde, üstadın müzmin takipçilerinden olduğunu bildiğim için, söz söylememde bir sakınca yoktur umarım.
    Üstad T/A nın öngörülerinin şu aralar yaşanıyor olması çok güzel, zaten 2016 ocak ayından bu yana bir çok sıkıntıyı onun öngörüleri sayesinde atlattık.
    En ilginci 15 Temmuz dan 3-5 gün önce yazdıkları. Arşivde var.Arzu edenler için atabilirimde. Ama ilginç olan üstadın verdiği 103.xxxx- 105.xxx aralığının hala desteklerle zorlaması, arada üretilen "VARLIK FONU" adı altındaki desteğin bizi taşıdığını düşünüyorum (Şahsi fikrim). Zaman olarak farklı olaylar da yaşanmış olmasına rağmen 15 Temmuz dan sonra üstadın bizi buraya kadar sağ salim getirdiğini, vizyonu ile misyonunu yerine getirdiğini düşünüyorum.
    Böyle düşünmenize çok memnun oldum. Bu süreçte faydalı olabildim ise ne mutlu bana...

Ben grafiklerden çıkarttığım sonuçları paylaşıyorum. Gerisi benim işim değil. Ne, nasıl ve neden olur hiç bilgim yok. Haberleri bile doğru düzgün takip etmem. Hata yaptığım ve duygularıma yenildiğim de oluyor. Ben de insanım ve öğrenmeğe devam ediyorum.

Hatalı olduğum yerler varsa affola...

Dediğiniz gibi "müzik devam ediyor"...

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Teşekkürler hocam...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sevgili lutfu001,
    Doğru Selim bey, sayın T/A'nın ve beni olumlu yönlendiren abimin hakkını ödeyemem kendilerine ne kadar teşekkür etsem az (abimizi tam dinlesem çok daha karlı olurdum ama bunada şükür) Allah hepsinden razı olsun, o günün şartlarında maruz kaldığımız olumsuz yönlendirmenin yanında bize ışık tutan 2-3 kişi vardı kendi adıma, onlarda hep ışıklar içinde huzurlu olurlar inşallah.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam...
    Haftalık ve aylık güncellemeleri ne zaman yaparsınız Sayın hocam?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sayfa 96/1078 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •