Originally Posted by mert45 Evet çok iyi bilirim Pet şişeden su içen birisinden de çok fazla beklentim yok zaten Ne desen haklısın ağabey..
Originally Posted by nohut Ne desen haklısın ağabey.. Cansın sen can 9818.75 Sayende az arsa sahibi olmadık fakat o residence olayındaki 100bin Amerikan dolar kazığını da unutmam yaneee Originally Posted by nohut Ne desen haklısın ağabey..
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Cansın sen can 9818.75 Sayende az arsa sahibi olmadık fakat o residence olayındaki 100bin Amerikan dolar kazığını da unutmam yaneee Yeni proje başladı, telafi ederiz...
Originally Posted by nohut Yeni proje başladı, telafi ederiz... Ben senle bi daha iş yapmam ..dersimi aldım .. Hanii köşe villa benimdi ..yüzme havuzlu-alt katta spor salonlu ..bi de benden ucuza kaptığın arsa üzerine ..
Originally Posted by mert45 Ben senle bi daha iş yapmam ..dersimi aldım .. Hanii köşe villa benimdi ..yüzme havuzlu-alt katta spor salonlu ..bi de benden ucuza kaptığın arsa üzerine .. Yeni proje Türkiye yi sallayacak,çok iddialı çooookkkk... HİSsedeceksiniz...(not alın bu projeyi-İş ortağımız İzmir'in en iyilerinden)
Originally Posted by nohut Yeni proje Türkiye yi sallayacak,çok iddialı çooookkkk... HİSsedeceksiniz...(not alın bu projeyi-İş ortağımız İzmir'in en iyilerinden) Evat Ben hissetmeden müsaadenle ayrılayım ..arkadaşlar aradılar ..bi de reeldeki arkadaşlarla muhabbet edeyim
Originally Posted by mert45 Evat Ben hissetmeden müsaadenle ayrılayım ..arkadaşlar aradılar ..bi de reeldeki arkadaşlarla muhabbet edeyim Afiyet olsun,çaylar kristal bardakta olsun...su malum...
Tüm dostlarıma huzurlu hoş bir gece olsun https://www.youtube.com/watch?v=r-G7GpKPZyw 9818.75
Forum Rules
Yer İmleri