Originally Posted by mert45 bütün bankalar +%4 sen %2 ..yakışır mı benim aşşşkıma 10610.50 Hadeee... 10615.50
Hayat hoş gerisi boş
akçay bende var ttkom. geçenlerde ışık ökte miydi neydi. fakirler portföyü pek de çeşitlendirmesin dediydi. onu dinlemedim bi sürü kaat aldım biri gidiya biri geliya yerimde sayıyom.
Originally Posted by mert45 Hadeee... 10615.50 Şortumu giydim odamda bekliyorum herifi
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Şortumu giydim odamda bekliyorum herifi Şortun kaç
Originally Posted by squidward tombul parmaksa da iki kere bastı. 16.19 ve 16.20 de Tahta önümde açık olmasına rağmen görmedim, şu an %5 primli eğer Tombul Parmak Vakası ise kapanışa doğru satış yer!
Originally Posted by mert45 Şortun kaç Real time online olarak yazmadım emme 10650
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 her yönden soygun yapıyorlar.....büyük para onlarda..... Tabi ki parası olan tahtayı çizer! isterse tavana götürür, isterse de yerin dibine sokar!
Originally Posted by *Bozkurt Real time online olarak yazmadım emme 10650 Peki... Şimdi 10591
Forum Rules
Yer İmleri