-
Şu anda bulunduğum sitede 3,5+1 dairelerin fiyatı 2 milyon diyorlar ama aynı eve lüks semtte 6 milyon diyorlar..evin bulunduğu semt önemlidir...işte berkosanin da bulunduğu lig ,degerliler ligidir...benzeri az (düşük sermaye) ve bundan sonra da benzeri daha da azalacak olan hisseler Ligi'nde yer alıyor ..bu yüzden de düşük karliliklarina rağmen çok yüksek fiyatlardan talep görebiliyorlar...
Biz neden berkosani tercih ettik...Ligi'nde gariban kaldığı için...halka açıklığının bir miktar fazla olması nedeniyle çok iyi olmasına rağmen ,itilip ,kakilmiş olması ve akranlarına göre çok ucuz kalması nedeniyle aldık...
Biz olsak da olmasak da bu degerliler Ligi'nde olan hisseler hep baştacı yapılacak ve sürekli ilgi gösterecek birileri ortaya çıkacaktır...aynı ligte yer alan plastikkart üç yıl surundurdukten sonra birileri gelip el atınca 5 ayda 4 kat çıktı...hemde rasyolari çok çok pahalı olmasına rağmen..bu hisselerin çoğunda bilanço bile ikinci planda kalıyor...ama şahsen ben saglamci olduğum için sağlam bilanço temeli olmayan bir hissede bulunmak istemiyorum...bilanço benim için sigortadir...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri